maanantai 15. heinäkuuta 2013

Teholla *

Pyry on sissi! Siellä hän toipuu monen letkun ympäröimänä, hengittelee hengityskoneen avulla, nukutettuna ja hyvin lääkittynä.

Leikkaus meni loistavasti. Ja nopeasti.

Välillä unessa naama vääntyi itkuun,  jota ei tietenkään ääneen kuule, kun hengityskone sen estää. Siinä kohtaan oli itkussa pitelemistä. Mutta heti tuli lisää lääkettä!

Ensimmäisen vierailuajan päätteeksi äiti ja isä ovat tyytyväisiä. Lähdimme metsään kävelylle (lue: Herra I haluaa frisbeegolffaa). Se jopa voi rentouttaa entisestään!

Mattopyykille ei menty. Uskomatonta mutta totta; minä menin nukkumaan! Ja heräsin juuri ennen kun kirurgi soitti! :D
En ois ihan heti uskonut näin käyvän mutta kaikkea sitä joutuu kokemaan :D

Tunnin päästä takaisin Pyryn luo.

Kiitos kaikille suurista tsempeistä!

6 kommenttia:

 1. Näyttää tutulta nuo piuhat ja koneet. Ja näen teidät mielessäni siellä tehossa. Ja odotushuoneessa ennen kuin kutsutaan sissän. Teho on kyllä ihan omanlaisensa paikka. Unohtumaton kokemus.Hyvä kuulla että olette nyt tuossa vaiheessa. Vielä on sairaalaelämää edesssä mutta jännitys takana!

  VastaaPoista
 2. ♥ ♥ ♥
  Terkuin Anna

  VastaaPoista
 3. Sattumalta löysin tänään tämän blogisi ja heti jäin koukkuun ja pakko oli siltä istumalta lukea läpi kokonaan. Meillä on 4.5v sydänpoika joten elämä erityisen kanssa on tuttua ja etenki nuo ajatukset ennen leikkausta. Paljon tsemppiä ja pikaista toipumista suloiselle Pyrylle ja voimia teille vanhemille T. Sanna

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla että jännittävin vaihe on ohi! Hassua mutta itsekin reagoin elämäni stressaavimpaan hetkeen nukkumalla. Edelleen kaikkea hyvää. Eva

  VastaaPoista
 5. Tutulta näyttää, ajatukset palaa reilun kahden vuoden taakse. Pikaista toipumista Pyrylle! <3

  VastaaPoista
 6. Me nukuttiin myös isännän kanssa läpi koko Pätkän leikkauksen, herättiin kirurgin soittoon. Se helpotus, mikä valtasi mielen ja kropan siinä vaiheessa kun leikkaus viimein realisoitui, vaan veti veltoksi ja vei kaikki voimat. Ja olo oli kertakaikkiaan niin luottavainen, että vaan tiesi, että se leikkaus ei ole se ongelma/riski vaan se pelastus. :) Hienoa, että Pyry on nyt siellä leikkauksen "toisella puolella" ja toipuminen on lähtenyt hyvin käyntiin.

  VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)