maanantai 12. tammikuuta 2015

Lomat loppu. Arki alkaa.

Tässä ollaan uudenvuoden tienoilla mun vanhemmilla
käymässä Kokkolassa. Pyry ja mun iskä <3
Tää elämä menee nopeasti! 3vkoa lomailua takana ja arki koitti. Mitäpä me tehtiin? Nooh, joulunaika himassa, sen jälkeen kokkolaan viikoksi ja vielä kotona viikko lomailua ja nyt se on ohi. Liiankin nopeaa ajankulumista mut ihanaa todella et arki palasi taloon! Meinas viimeisimpinä päivinä jo aivot sulaa neljän seinän sisälle.

jogurtin syöminenkin sujuu jo Pyryltä, vaikka se
lusikka menee aina väärinpäin suuhun ja suurin osa
jogurtista on essulla :)

Joulua vietettiin suurimmaksi osaksi kotona. Jouluruuilla käytiin Pyryn mummilassa, herkut syötiin ja lahjat jaettiin meillä.

Tässä on yks Pyryn joululahjoista. Musiikkimiehiä!


Meidän piti olla puoltoista viikkoa kokkolassa, mut lähettiin tulemaan himaan jo aikasemmin, koska yöpaikkojenvaihto tiuhaan tahtiin uuvutti matkailijat ja säätiedotukset kertoi meille että se viikon matka oli riittävä, jos edes hieman turvallisemmin haluaa kotia ajella.
I palasi töihin heti loppiaisen jälkeen ja meillä oli tiedossa laivareissu tukholmaan nyt edellisenä vlpna, mutta päätettiin se perua, koska laiva nyt ei vaan ollukaan se houkuttelevin ja sää oli todella tuulinen ja sateinen, niin hermoheikkona ja matkapahoinvointisena sen peruin.


Nooh, vlp menikin sitten ikean uutta sänkyä kokoessa. Ei mikään helpoin sänky koota!
FJELL Sängynrunko, jossa laatikot IKEA 4 suurta laatikkoa tarjoavat reilusti säilytystilaa.
Mutta onhan se aivan ihana!

Pyry on muuten taas kasvanu niin paljon! Puhetta yrittää tuottaa, mutta ei ihan onnistu silti vielä! Yleensä puheessa kuulee vain sanat "gaaaa" ja "giiii".  Mitä lie tarkoittavat. :)

Kovasti yrittää perässä toistaa sanoja, sanomalla sanojen lopputavut. Jos pyydän siis sanoo sanan: nukkuu, niin Pyry sanoo "ggguuu". Kyllä se siitä! Nyt jos vain vielä Kela myöntäisi meille puheterapeutin ni asiat alkaisivat ehkä rullailee parempaa tahtia!

pelleilyä :D

Pyry viittoo muutamia sanoja. Viittomat tulee aika omalaatuisesti, mutta pääasia että me vanhemmat ymmärretään niitä edes jonkin verran. Selvimpiä viittomista on:

1. Heppa
2. Kissa
3. Koira (koira sanoo Pyryn mukaan muuten "gaugau".
4. Lisää
5. Ruokaa, syömään
6. Pupu
7. Nukkumaan (viittoo nukkumisen ja samaan aikaan tekee kuorsausääntä :D ) Välillä käyttää nukkumisesta sanaa "paapaa".
8. Suihkuun

Siinäpä ne taisi olla.


Pari viikkoa ja me päästään fröbeleiden keikalle! En malta odottaa! Niin ihana nähdä, et kuin Pyry ottaa vastaan keikan, koska onhan hän heidän suurin fani :)

Nyt valmistaudun näyttöarviointia varten ja odottelen puhelua koululta, että millä luokalla aloitan viimisen vuoden koulutaivalta :)

Pyry jäi muuten loman jälkeen kuulemma hyvin mielin päiväkotiin (isi vei), tai olihan isi jäänyt hetkeksi sinne aikaa viettää, ettei tarvi toisen huonolla mielin sinne jäädä :)

Kyselkää taas jotain multa mitä haluatte kuulla meidän elämästä :)

Hauskaa ja onnellista uutta vuotta kaikille!
3 kommenttia:

  1. Hei! Ei mulla mitään kysyttävää oo, mutta tulin kertomaan, että ihan tätä normaalia arkea on kiva lukea! Sulla on niin ihanan positiivinen ote, että tulee itsekin hyvälle mielelelle :)

    VastaaPoista
  2. Teidän pikkunen on niiiin sulosen näkönen että! Tippa tuli kyllä linssii tosta soo soo sormet laulu jutusta :D

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)