perjantai 21. elokuuta 2015

Mitenkä mennee?


Meillä menee hyvin! Koulussa ahkeroin itse, Pyry päiväkodissa, I töissä. 
Aamulla minä lähen ekana, I ja Pyry mun jälkeen. 
Minä haen Pyryn päiväkodista sitten kunkoulusta pääsen (viim. puol5 aikaan). 
Siitä kävellään kotia, syödään, katsotaan telkkaria hetkisen ja mennään ulkoilee. Ulkoillaan se reipas tunti, kunnes sit seitsemän aikaan
sisälle rauhoittumaan. I saapuu töistä. Kylpy, iltapala, iltasadut ja nukkumaan. 

Semmosia on meidän päivät jotakuinkin joka päivä.Pyryllä on alkanut menee paremmin päiväkodissa. Jää sinne jo ihan hyvillä mielin. On saanut sieltä uuden tyttöystävän, kenen vieressä saa päiväunetkin nukkua ;).

Noi postilaatikot on muuten Pyryn mieleen. Niitä pussaillaankin mielissään! Onhan ne nyt kivoja masiinoita. Tuo laskujakin!

Facebookin sivuilla kerroinkin, että Pyry on alkanut nukkumaan paljon paremmin kuin koskaan ennen. Eihän siihen menny kuin 3 ja puoli vuotta, että me saadaan nukkua :D
Kaksi viikkoa nyt jotakuinkin ollaan menty niin, että Pyry herää vain kerran aamuyöstä ja kömpii viereen. Neljä yötä on nukkunut kokonaiset yöt sängyssänsä. Kun meidän väliin kömpiin, herää jo kuudelta. Omassa sängyssä unet maistuu tunnin pitempään. Nyt vaan peukut pystyssä että tämä jatkuu näin! Tai ehkä vielä vähän paremmin!


Mulla on tänään vapaapäivä koulusta. Ajattelin tuhlata sen etätehtävien tekoon. Eli se siitä vapaapäivästä! 

Kaikille kaunista ja lämmintä viikonloppua toivottelen! 

3 kommenttia:

 1. Hei! Ihana blogi ja aivan ihana perhe <3 Sulonen isopienimies :) Luin koko blogin viikonlopun aikana ko niin innostuin. Ihtekin oon Pohojammaalta kotosin, mutta tänne etelään myös eksyny. Pelot ja ahistus on se asia mikä meitä yhistää ja kuulostaa sun jutut todella tutulta. On raskasta elää sen taakan kans, ihte en oo ainakaan vielä löytäny keinoa mikä ne pelot poistais. Joogaa kokeilen nyt psykologin neuvosta, jos oppis keinon ihtensä rauhottamiseen. Jaksamista sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että löysit blogini :) ja se että tykkäsit! Ihana myös se että löytyy vertaisiani pelko ja ahistus potilaita. Me kyllä selvitään näistä vielä! Mä kävin eilen naputtelukurssin. siitä pitäisi olla hyötyä melko nopeastikin. Innostuneena siitä oon nyt alkanut naputtelee pienellekin ahistusmielellä. Tuntuu auttavan! Kerro sitten kuinka joogassa on mennyt! Tsemppiä myös sulle!

   Poista
  2. Ihana että löysit blogini :) ja se että tykkäsit! Ihana myös se että löytyy vertaisiani pelko ja ahistus potilaita. Me kyllä selvitään näistä vielä! Mä kävin eilen naputtelukurssin. siitä pitäisi olla hyötyä melko nopeastikin. Innostuneena siitä oon nyt alkanut naputtelee pienellekin ahistusmielellä. Tuntuu auttavan! Kerro sitten kuinka joogassa on mennyt! Tsemppiä myös sulle!

   Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)