maanantai 10. elokuuta 2015

Sydänkontrolli ja loman vika viikko.


Tänään on sitten ensimmäinen päivä loman jälkeen kun Pyry meni päiväkotiin. Vaikeaahan se mun lähtö sieltä oli, sehän oli arvattavissa. Sydän meinasi särkyä kun ulos asti kuului hätäinen itku. Mut tästä se on taas lähettävä, eiköhän se pian helpota. 
Itse olen nyt aamun tehnyt kesälomatehtävää harmaakaihista. Vähän on hakusessa taas opiskeluinto. 
Arjen alkamisen kunniaksi heräsin kovassa kurkkukivussa. Kuuma sää ja kuumaa teetä, mikä oiva yhtälö! 

Me ei sitten viimeisen lomaviikon aikana mitään erikoista tehty. Tuossa vantaanjoella Pyry halusi käydä uimassa ja toteutimme pienen pojan haaveen. Itkun kanssa sieltä sit lähettiin. Vaikka hampaat kalisi jo yhteen, ei sitä olisi halunnut lopettaa. 


Teinkin sitten kompromissin ja pumppasin takapihalle ammeen. Sinne pääsee hän, kun uimishimo käy valtavaksi, tai muutenkin! 

Meillähän oli se sydänlääkäri keskiviikkona. Pyryltä löytyi pituutta 89,3cm ja painoa 13kg. Eli ihan on hyvin kasvanu! Tutkimukset Pyry antoi hienosti tehdä, otti hyvinkin lunkisti! Sydän oli niin hyvässä kunnossa kuin voi tässä sydänviassa olla ja seuraava aika kontrolliin on vasta 2 vuoden päästä. Kardiologi meinasi, että jos tässä vaiheessa sydän näyttää tältä, ni se siitä tuskin enää huonoon kuntoon menisi. Mikä ihana uutinen :).
Palkinnoksi reissusta Pyry sai herkuista herkuinta; jäätelöä! Siitähän sitten minä menin vuorostaan hammaslääkäriin. Ei ollut juurihoidon tarvetta, löytyi "vain" vetäytyneet ikenet. Ei kiva vaiva ei. Sen takia kolottaa ja pakottaa ja on ien turvonnut. No hainpas sitten elmexiä joka siihen vaivaan pitäisi auttaa. Nyt kävin sitten viel eilen hakemassa elmexin suuvettä, koska ei meinaa turvotus ja jomotus laantua. Saapa nähä kuin tässä käy. 

Alkuviikosta tuli mun veli ja hänen tyttöystävänsä meille yökylään. Näin söpösti Pyry meni mun veljeä sitten halailemaan heti aamusta ennen kello seittemää.


Vissiin oli ihan kiva jälleentapaaminen ;).

Nyt takaisin koulutyön kimppuun ja samalla odotellen kun me vihdoin ja viimein saadaan tähän asuntoon ilmalämpöpumppu! Yksi minun haaveistani toteutuu kun se tullaan meille laittamaan! on ollut nämä helteet aika suhteellisen hermoja kiristävää, koska sisälämpökin nousee +30 asteeseen kun ulkona mennään yli +22 asteen! Nyt tämä piina saa vihdoin päätöksensä!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)