tiistai 24. marraskuuta 2015

Pyry tänään 3v9kk, visiittikuulumisia, suolistovastaanottoa.


Kävin tuossa viime viikolla yksin forumissa, lempikaupassani indiskassa. Ah. Olipa autuas matka. Vaikka kovasti jännitin kaupungilla olemista, teki se hyvää. Olin kuin turisti lomamatkalla, viimekerrasta nimittäin oli 11kk:ta! En minä hirveän usein eksy tuonne keskustaan asti. 
I löysi kätköistänsä vanhoja, purkkapaketista löydettyjä feikkitatskoja. Pitihän hänen saada Pyrylle saada sellainen laittaa. Pyry ei siitä hirveästi välittänyt.Pyryn mielestä se on "pipipipipipipipipipipi". Nyt se on jo kulunut pois miltei kokonaan.

Pyry oli muuten lauantaina sielä Visiitissä. Voi pieni ku oli raukka, kun joutu sinne jäämään! Naama meni niin mutrulle ku olla ja voi ku tajus, että me vanhemmat lähetään! Juoksi sohvalta takas mun luo, ottaen matkan varrella lymyilevältä hoitajalta takkinsa takaisin. Siis se oli kyllä niin hauska tilanne! Miten hän ymmärsi tuollaisen jutun, että nyt se takki tänne, minähän en tänne jää? Sitä me kovasti I:n kanssa naurettiin.

Noh, sinne hän jäi. Me lähdettiin vetää päiväunet. Sen jälkeen suunnattiin Jumboon syömään.


Ja sen jälkeen vielä vähän shoppailemaan. Mukavaa pientä piristystä viikonloppuun.
Kivastihan Pyryllä oli siel loppupeleissä kuitenkin mennyt.

Ensi viikonloppuna Pyry on siellä yhden yön. Toivottavasti sekin menee hyvin.

Meillä on muuten taas menossa unikoulu. Tällä kertaa pyrimme jaksamaan pitempään kuin ikinä ennen. Nukutustilanteet on menny yllättävän helpolla, mutta ne heräilyt. Huoh. Toissayönä ku minä jouduin heräilee ni niitä oli 14. Viime yönä oli ollut kuulemma 4. Nukuin itse olohuoneessa.
Toivoa saattaa, että ens yö oisi parempi. 

Käytiin tänään suolistovastaanotolla Pyryn kanssa. Lääkäri totesi, että saamme alkaa käyttää Pyrylle maitotuotteita enenevissä määrin, ja jos ei mitään oireita ala tulemaan, niin saadaan siirtyy kokonaan normi tuotteisiin. Laktoosittomaan sellaiseen. Vielä nyt kuitenkin otetaan ne jotku laktoosigeeni jutut.  Toivotaan että maitoallergia on jo väistynyt kokonaan. Oisi taas yksi stressaava asia vähemmän.

Pyry on tänään 3v9kk! Painoa löytyä 13.4kg ja pituutta reilu 93cm! Pieni söpö herra <3

2 kommenttia:

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)