tiistai 3. joulukuuta 2013

Kiipeily

Jotain iloa seuraa aina unettomien öiden jälkeen.

Pyry kiipesi tänään sohvalle. Ensimmäinen kiipeäminen ikinä! Tietenkin merkkasi sohvan, pissaamalla siihen.
Tämä tapahtui parissa sekunnissa, kun hain uuden vaipan vessasta.

Minä siinä sitten jynsssäsin sohvaa pissasta ja katsoin taakseni; Pyry oli noussut keskellä Olkkarin lattiaa seisomaan. Ilman mitään tukea :).
Siinä hän seisoi ja huusi innoissaan.

Ihania uusia taitoja!

Näitäkö hän öisin harjoittelee ja pitää meidät hereillä?
En ehkä kuitenkaa siihen usko.
Soitinpas siis taas neuvolaan. Takasin soittoa odotellessa. Nyt on siis päästävä jo sinne unikouluun.

Puoli kahden jälkeen on taas yöllä herätty ja sen jälkeen ei olla montaa sekuntia nukuttu.

3 kommenttia:

  1. Hiebot uudet taidot! :) ja noi voi kyllä oikeestikki vaikuttaa jotenki yöuniiin, mut ei ehkä oo ihan ainoo syy.. tsemppiä ja jaksamista vanhemmille! :)

    VastaaPoista
  2. Mitä teette yöllä kun pyry herää? Saako tuttia, pulloa, seurustelua? Neuvon vaan jatkamaan omia "unia" . Antaa kaverin kiukuta. Niin siellä unikoulussakin tehdään.

    VastaaPoista
  3. Joo,meidän poitsu pääsi/joutui myös unikouluun sairaalaanUseimmiten kuulemma ihan pari yötä sairaalassa muuttaa tilanteen paremmaksi.No ei muuttanu meillä! poika oli huutanu läpi yöt sielläkin ja oli aivan käheä ja äänensä menettänyt unikoulun jälkeen.Rytmi entistä enemmän sekaisi ja ei päästä äitiä hetkeksikään silmistään - reppana ihan sekaisin.Nyt mietitään sitten taas että mitä seuraavaks tehdään.Yritetään miehen kanssa vuorotellen käydä aina välillä muualla nukkumassa joku yö - ei tässä muuten enää selväjärkisenä selviä.Eikä poitsussa pitäis kuulemma olla mitään fyysistä vikaa.Yks tuttu lohdutti että kyllä se joskus nukkuu.Hänkään ei muista esikoisensa kahdesta ensimmäisestä vuodesta juuri mitään.Ajelivat välillä autollaan yöllä pitkin maanteitä poika turvaistuimessa kun liikkuva auto oli kuulemma ainoa paikka mihin poika saattoi nukahtaa ja lopettaa huutamisen.Ja nyt tuo "kiljukalle" on mitä hurmaavin rauhallinen nuorimies. Sitä odotellessa "yks yliväsyny äippä"

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)