sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kaksin.Viikonloppu on menny rattosasti, vaikka  I on Hollannissa duunimatkalla! Tulee vasta myöhään maanantai iltana. Eipä ole enää pitkä aika ei! Eikä se loppupeleissä muutenkaa nyt niin hirveän pitkä aika ole ollut. En vain ole tottunut tämmöiseen, ehkä harjoitus tekee mestarin? Näitä kun on kuitenkin tiedossa lisää, vielä tänäkin vuonna!

I:n poissaolosta huolimatta me ollaan viihdytty. Vaikka välillä meinaa Herra täystuhon perään katsominen yhdellä silmäparilla väsyttää! Ei sitä nykyään saa mennä alakertaan yksin laittamaan edes pyykkiä. Sillä aikaa tuholainen hyökkää keittiönpöydän päälle, roskiksille tai vessaan leikkimään vesileikkejä wc-pöntön kanssa. Alhaalla taas jos tuholaisen ottaa mukaan, ei pyykkien laitto silloinkaan onnistu, tai jos haluaa saada yhden pyykin minuutissa kuivumaan ni onnistuuhan se! 

Ollaan kuitenkin päästy paljon ulos auringosta nauttimaan. "Naapurin" porukan kanssa reffailtu ja leikitty puistossa, sekä synkässä synkässä metässä! 
Eilen käytiin pitkästä aikaa myös meiän ystävien luona kylässä. Heillä on se poika, joka on Pyryä vuorokauden nuorempi. Eli tutustuimme synnärillä! Keskosena syntyi myös hän! Ne oli kyllä kans sellane parivaljakko et saatiin kyllä nauraa!

Kuvin kerron siis hieman tekemisistä!


Lauantaina aamulla mentiin juoksujalkaa terviksen puistoon.

Tehtiin hiekkakakkuja, keinuttiin ja liukumäkeä laskettiin!

Iltapäivällä mentiinki sitten Eemilin luo! 

Eemil opetti Pyrylle miten kiipeillää...

Melkee onnistu! Toinen jalka ainakin nousi hienosti ;)

Tällasen me ihan taatusti ostetaan Pyrylle joululahjaksi!
Tanssi, lauloi ja soitti pianoa! Tuleva tähti! Niin oli
innoissaan!

Nautittiin me myös vähän takkatulestakin illan päätteeksi.


Oli kyl niin mahtava päivä et jos tää ei pian toistu ni mä en ala! Lisää tällaista! Niin paljon vain kun aika antaa periksi! Ootte loistavia tyyppejä!Tänään me käytiin sit naapurin poikien kans mettällä :)


Sillee se aika taas meni. Pyry jo nukkuu, nukahti 19.30. Uskomatonta! Ehkä me ollaan touhuttu siis ihan tarpeeksi? :)

Huomenna koittaa taas arki! Pyry päiväkotiin, minä hoidan kotoa käsin koulujuttuja!

Elämä on ihanata! Niin se vaan aina välillä onneksi tähänki päähän se onnellisuus tulee välillä kyläilemään!

ADIOS.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ihana mies kuvissa! <3 :) Täällä venähti vähän viikonloppu kun nukuttiin tänään poikien kans pommiin päiväkodista. Nooh, kyllähän sitä hyvin kerkesi vaikka 9ltä vasta mentiinkin. Aamupala kerettiin napsasta kotona ja pojat jäi suoraan pihalle touhuamaan. Miten Pyry jää nykyään päiväkotiin? itkeekö perään? en muista että olisit maininnut asiasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jää oikein mielellään! Vilkuttaa ja antaa pusun poskelle. Sen jälkeen lähtee kävelemään leikkitilaan ja lähettää lentosuukon mennessään ja taputtaa perään :'D

      Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)