perjantai 6. helmikuuta 2015

Vähän ajankulusta

En mä taho keretä kirjoitella tänne mitään.  Kaikki aika menee opiskellen, etåtehtäviä tehden, kokeisiin lukien, Pyryn kanssa leikkien ja loppuviimein illan päätteeksi sohvalle käpertyen ja aikaisin nukkumaan mennen. Sitä tää on. Elämätä. Kiireistä sellaista. 

Oon saanu uuden puhelimen, jossa on älyttömän huono kamera, niin tulee kuvattua aivan liian vähän elämää. Laatikossa ois kamera, ja pöydällä tietokone, mutta aika ei riitä niiden kanssa touhuamiseen. Tai sitten vain kaikki muut asiat menevät niiden edelle.

Itse oon ollu vaihteeksi tämän viikon kokonaan kipeänä. Kuumetta ja flunssaa,kurkkukipua ja korvat lukossa. Edelleen räkätauti ja kurkkukipu jatkuu.

Pyry pysynyt onneksi terveenä, lukuunottamatta sitä imusolmutulehdusta varpaassa.

Pyrystä on kasvanut iso poika.  Omaa äärettömän vahvan omantahdon. Sen kanssa on  välillä tosissaan koetuksella omat hermot.
Mutta taas se toinen ääripää on se hänen hellyys ja huolenpito. Jos äitiä sattuu, sillon silitellään, pussaillaan ja halaillaan. Jos satun vaikka vähän yskimään, tulee Pyrylle siitä jo huono fiilis, katsoo suruissaan ja ampaisee halimaan, vaikka oikeasti ei mitään hätää olisikaan! Söpöä!
Pyry on löytänyt myös kiipeilyn jalon taidon! Joka paikkaan kiipeillään ja jos ei ihan pituus riitä ni haetaan pikkujakkara jalkojen jatkeeksi. 
Jääkaappikin on kiva. Sieltä on helppo itse hakea joka välissä syötävää ja juotavaa. Välillä saattaa kävellä keittiöstä kahvipurkin kanssa olkkariin ja sitäkin pitäis saada syödä.

Aina jos vessan ovi jää auki, on jäpä kiipeemässä pöntön päälle ja vetäisee nupista. Se vasta onkin hauskaa.  Kun kuulee äidin lähestyvän vessaa kohti, alkaa sieltä kuulua kikatusta. Kerkesinpäs taas vähän jekkuilla.

Yöt menee miten menee.  Viime yönä taas valvottiin ihan urakalla.  Pyörii, hyörii ja itkee. Ehkä kasvukipuja, ehkä ei. Sen kun tietäisi.

Äääh. Nyt tuli taas ajatuskatkos, kun samalla pidän seuraa tuolle mainiolle jätkälle.

Loppuun pieni kuvakollaasi. Siitäpä huomaatte että onko mielenkiintoa tällä puhelimella enää kuvailla/bloggailla.  Vaikka muuten ihan huippu puhelin onkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)