perjantai 13. marraskuuta 2015

Miten toimii kamomillauute? Entä kookosöljy?


Mä törmäsin jossain kirjoitukseen siihen, että kamomilla olisi ihan teepussimuodossa mitä oivallisin apu mullakin oleviin vaivoihin; stressivatsa ja unettomuus.
En nyt siis tiedä, että uskonko vain tähän hömppään sinisilmäisesti, vai voiko oikeesti olla niin, että vihdoin löysin sen mulle sopivan tuotteen!Mä oon avautunut vissiin täälläkin siitä, että mun maha on niin paskassa kunnossa  ku olla ja voi. Stressivatsa , refluksi ja ärtyneensuolen oireyhtymä eli IBS. En uskalla  miltei kotoa poistua kun pitäisi oikeasti olla mukana jonkun sortin kannettava pönttö.
Aloin syömään gluteenittomasti, josta oli apua jossain määrin, mutta ei siltikään tarpeeksi. Vaihdoin kahvin "watsakahwi" nimiseen valmisteeseen, josta myös huomasin, että mahavaivat hieman helpottuivat, mutta ei vieläkään tarpeeksi. Turhautuneisuus. 

Menin nettiin. Ostin tämän. Stressi väheni, ahdistus väheni, saan nukuttua paremmin ja levollisemmin ja mikä oikeasti parasta, mun vatsa ei ole kipeä! Mä pystyn aamulla mennä bussiin, ilman pelkoa siitä että pääsenkö ikinä määränpäähän asti vessaan.  En muista edes aikaa, milloin olisin viimeksi ollut viikon valittamatta vatsaa! Tämä alkoi siis auttaa heti! Miksi, oi miksi lääkärit eivät saa suosia asiakkailleen luontaistuoteitta? Miksi en oikeasti ollut kuullut tästä aiemmin? Tää tuote tavallaan pelasti mun elämän. Toivottavasti tekee sitä myös jatkossa.
Valehtelematta olen kaikki maailman psykiatrit ja muut juossut läpi, stressitaso kokoajan vaan nousten ja joka kerta valittanut sitä, että mitä helkkarin järkeä tässä elämässä on, jos ei pysty menemään mihinkään, kun saa pelätä että paskat tulee housuun. Siis oikeasti, tämä on totuus. Sitten kun se stressi nousee, sitä kipeämpi maha on. Ihan kamala kierre. 
Tämä on oikeasti erittäin outoa. Mahassa ei tunnu sitten minkäänlaista kipua. Mun IBS voi hyvin! 

Eli voin ja ainoastaan suosittelen kaikille stressivatsoille tätä tuotetta, koko sydämestä! :) 

Ps. Tää on myös haavoille hyvä aine. Paranevat nopeasti. Desinfioi.

Toinen on tämä kaikkien kuulema kookosöljy. Tässä on jotain taikaa myös.


Tätähän me annetaan aina Pyrylle suuhun, samalla kun rasvaamme ihon. Rakastaa tätä. Saa hyvän annoksen hyvää öljyä, plus se, että hampaat tykkää! Pyryn hampaat on oikeasti ihan valkoiset. Hammaslääkärikin sitä ihmetellyt, ihastellut ja kehunut, että pidetään hyvää huolta harjauksesta näköjään. Kerroin tästä ja siitä, että peseminen on kyllä hankalaa. Totesi, että ehkä tässä onkin se syy, miksi hammaskalusto on niin kirkkaan valkoinen! auttaisipa tämä myös niihin vaivoihin, mitä tuo narskuttelu tuo tullessaan (kiilteen kuluminen).
Noh, mäkin aloitin tämän kokeilun. Purskuttelen tätä suussa ennen hammaspesua.Aina kun jaksan ja muistan. En joka päivä. Hitsinvitsi kuin voi hampaat ja koko suu tuntua puhtaalta tämän käytön jälkeen. Oikeesti, ne kiiltää! Siis ihan hullusti ja ihan oikeasti. Kokeilkaa! Jotenkin tosi uskomatonta, että joku öljy voi tehdä tämmöistä..
Jossain ohjeissa sanotaan, että 15-20min pitäis purskutella. Äh. Jaksan ehkä 10min. Mut parempi varmaan tämäkin ku ei mitään? On on.
Tää siis tappaa bakteereita, poistaa hammaskiveä, suojaa ikeniä, valkaisee hampaita. Sitä purkustellaan ja sitten syletään pois. Sit huuhdellaan suu hyvin. Sit hampaitten pesu. 
Kokeilkaapas.

Kokeilkaapas kumpaakin tuotetta. Lupaan, että ootte yhtä hämmästyneitä ku minäkin.

Tää ei ollu sitten mikään yhteistyömainostuspostaus. Perus perjantaipostaus vain.

Nauttikaa viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)