lauantai 9. huhtikuuta 2016

Lomat lusittu. Helsinki-Tampere-Kokkola-Imatra-Helsinki väli koluttu.


Se oli se kaunis aurinkoinen tiistai päivä kun kaksi viikkoa sitten lähdimme kohti tamperetta oman perheen voimin. Mentiin kolmeksi yöksi Tampereen kylpylään. Siell meilllä oli yläkuvan kaltaiset olotilat. Huone oli kyl just siisti. Kaksi kerrosta, saunat ja kaikki. Siellä me viihdyimme.


Käytiin tutustumassa tampereen kaupunkiin. Mulle se oli miettikää eka kerta! Siis ihan siellä ytimessä! Ainakaan en muista, että oisin siellä joskus ytimessä jalkaisin astellut menemään. Sen lisäksi käytiin lintsillä vähän kävelemässä. Eihän siellä oikein tähän aikaan vuodesta mitään ihmeellistä ollut. Aurinko kun paistoi niin kivaa se silti oli.


Extempore meiningille suunnattiin aprillipäivänä auton nokka kohti koti-kokkolaa. Siellä me oltiin sitten viikonloppu. Se meni nopeasti se aika. Käytiin esim. veljen perheen kans makkaranpaistossa merenrannalla, mammakirppistelyssä, mun äitiä, isää ja isosiskon perhettä tapaamassa (alakuvassa siskon poika ja Pyry pussaa hyvästiksi), sekä kattomassa parin pikkuveljen jalispelin.


Maanantaina 4.päivä pörähdettiin kuusjapuoltuntia autolla kohti imatraa; saimaan kylpylää. Pariksi yöksi sinne. Alkoi ainakin itellä olemaan jo veto aika veks. ja se menikin aika hyvin löhöten se reissu. Tietty kylpylässä ja keilaamassakin tuli tietysti käytyä.

0

Viimeisenä reissuiltana Pyry saikin elämänsä ensimmäisen oksennustaudin. Johtuen aika varmuudella kylläkin klooriveden hörppimisestä. Ikimuistoinen ensimmäinen oksennustauti tietenkin alkoi missäs muuallakaan kuin itse ALTAASSA! Ja se ei ollu mikään pikkupulautus... Me oltiin kumpikin niin täysin "sen" peitossa. Sitä tuli ja tuli. aina ilta myöhään asti. Monia monia kertoja. En jaksa yksityiskohtaisesti selittää meininkiä, mutta ihan kauhea paikka oli!Se, että se sattuikin alkaa siellä altaassa. Voi vain kuvitella sen mun olotilan siinä.. onneksi se oksentelu sittten loppui sen illan aikana ja seuraavana aamuna ei ollut enää mitään.


Nyt keskiviikkona siis tultiin sitten takaisin reissusta. 
Mä tein suuren liikkeen ja lähdin samantien hakemaan itselle salikorttia. Siellä sitten oon nyt viihtynyt itse.

Toinen mitä on tällä viikolla tapahtunut ni on se, että löysin itselleni psykoterapeutin. Jolla aloitan nyt sitten kuukauden päästä käymään säännöllisesti,tietty siihen tulee kesälomatauko miltei heti, mutta joka tapauksessa. Olen tosi huojentunut! Se terapeutti löytyikin näin nopeasti. Huippua!

Pyry käytiin tänään viemässä sitten yökylään tilapäishoitopaikkaansa. Mietittii, että mitä me I:n kanssa tehtäis, niin tein hänenkin mielestä aika yllättävän päätöksen: Hän sai luvan lähteä kavereiden kans frisbeegolfaa ja minä lähin shoppailee! Ja nyt istun yksinäni kotona ja kirjoitan tätä. Täähän meni just kivasti. Tärkeintä on, että saan I:n sit viekkuun loppuillasta. Kerkeää vaikka vielä leffan kattoa kainalotusten :).

Mut siis huomaatte varmaan, että kiirettä on ollut, vaikka lomalla ollaan oltukin! 
Mut on ollut kyllä just huippua.

Pyry on muuten nykyään kyllä maailman paras matkakumppani. Ihan huippu! Viihtyy autossa niin hyvin, ettei meil oo hätää päivää ajella pitkiä matkoja. Hän kattelee ikkunoista ulos ja naureskele. Ainut vaatimus matkoilla on... no mikäs muukaan ku se, että saa kuunnella ROBINIA. Hahaha. EI ollu varmaa suuri yllätys.

Nyt on tsillausasennon vuoro. Laitan teeveen päälle ja uppudun toiseen maailmaan. Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Me ollaan kanssa suunniteltu kylpyläreissua syksylle, Tampere ois kivan lähellä ja huone näyttää tosi hienolle. :) Millainen allasosasto siellä oli noin niinkun lapsen kannalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sieltä osake niin sen takia oli tuollainen sviitti käytössä :) harvinaista herkkua. Allasosasto oli ihan kiva. Pieni mutta toimiva. Lastenaltaassa paljon leluja ja pieni liukumäki ja lämmintä vettä. Pyry tykkäs :)

   Poista
 2. Mukava lukee lomakuulumisia, kun ite painaa niska limassa hommia töissä ja kotona. ;) no ei vais, vaan ihana että pääsitte kunnon lomalle. Mulla on mennyt tuo tilapäishoitopaikka vissiin jossain kohtaa ohi. Milloin te saitta Pyrylle paikan? Onko kuin monta yötä kerralla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ollaan me mun mielestä siitä juteltu joskus? Pyry aloitti tuossa ennen joulua ja nyt on ollut kerran kuukaudessa, jos ei sit kipee oo ollu. Yhden yön kerralla ku ei kyetä kahteen päivään me vanhemmat varsinkaan :D.

   Poista
  2. Okei. En muista yhtään. Laho pää mikä laho. 😂 mut nyt ehottomasti kokeilkaa 2yötä putkeen. Kerran se kirpasee. Meillä pojat on 2-3 yötä kerral. Siinä kerkee jo vähän levähellä väsymyksiä pois.

   Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)