lauantai 2. heinäkuuta 2016

Kesän menneitä ja tulevia tapahtumia.


Käytiin I:n kanssa Tallinnan risteilyllä ennen juhannusta. Matkassa mukana oli mun sisko ja hänen mies. Matka meni oikein jouhevasti ja rennosti. Vaikka menomatka hieman laivaa keikuttikin. 
Pyry oli ensimmäistä kertaa tällöin yötä mummolassa ja sehän oli mennyt täysin nappiin ;). Tänään saa kokea mummolassa yökyläilyn sitten toisen kerran kun minä painun töihin ja I ottaa rennosti.  

Puistoilua tietty on riittänyt kaikkien muiden tekemisten sivussa.


Keskikesän juhlaa vietettiin sitten mökillä. Salon vieressä oli meidän mökkeily paikkamme. oli ihan tosi upea paikka ja laatu seuraa! Meille täysin sopiva tapa juhlia Juhannusta. Kiitos asianosaisille, jotka tämän mahdollisti!

Pyryn kumpparit on aika valtavan kokoisen näköiset tässä :D

Näin lämmintä siellä oli! 
Ainut loman ahdistus oli punkit! Niitähän järvenrannalla, mustikkametsän keskellä, peurojen seurassa sitten riitti. Miettikää, 3 punkkia löytyi neljässä tunnissa! Onneksi se jäikin siihen määrään kokonaisuudessaan. Punkit ei onneksi kerennyt purra, ainakaan ihmistä. Heti juhannuksen jälkeen teimmekin sitten Pyryn kanssa vielä reissun Lahteen mun siskon luo. Matka taittui junalla ja tuo poikahan nautti junan kyydistä ihan hirveästi, kuten alakuvasta huomaa!


Eli tämmöistä pientä matkailua lähimaastossa ja hyvin on matkat menneet.

Pyry on hirveän reippaasti ottanut kaikki matkat, vaikkakin pojan silmälläpito vaatii jatkuvaa ekstratarkkailu. Hän kun on aika kova touhottamaan. Vaarantajua kun ei ole, niin kommelluksia sattuu tuon tuosta. Energiaa vie kyllä aikamoiset määrät kun ei yksin suostu oikein mitään tekemään, paitsi karkamaan. Vesileikit on kivoja, siis silloin jos joku toinen leikkii sillä vedellä ja itse saa katsoa sitä leikkiä. Sama on palloleikkien kanssa. Jos leikki loppuu, sen kyllä kuulee koko kortteli. Se, että kaikki loppuu aikanaan, on käsite mitä ei ymmärretä vieläkään. Leikit siis päättyy miltei aina kovaan huutoon ja rimpuiluun.
Eli kyllä, tuossa jätkässä on tosi paljon itsepäisyyttä ja kärsimättömyyttä.Meillä on vielä lomat edessä. Mä teen  tällä hetkellä keikkaa sairaalaan. Oon viikonlopunkin siis kivasti töissä. Mutta suunnitelmia kyllä löytyy töidenkin keskelle!
Edessä siintää ainakin vielä muumimaailma, ROBINin keikka ja Kokkolassa käynti.
Niistä kertoilen sitten aina kun reissut on tehty! 


Nautinnollista kesää kaikille ja palaillaan aina välillä ;)
1 kommentti:

  1. Kaikki kiva loppuu aikanaan, se totuus tuottaa tuskaa myös mein ihan just 6v täyttävälle neidille. ;p Noi nuoremmat epelit ottaa sen ja monet muutkin asiat paljon lunkimmin.
    Kiitos kuulumisista! Näitä on kiva lueskella :)

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)