lauantai 11. helmikuuta 2017

Muutoksen tuulia

Ensi alkuun kerron pienesti kuulumisia. Niissä kuulumisissa ei paljon kehumista ole. Me kun olemme kaikki sairastelleet tämän vuoden hyvinkin pitkälle tähän asti. Nyt alkaa kaikki jo meistä saamaan terveen paperit. Paitsi, että tänään mä oon joutunu tarttuu takas räkäpaperiin ja aivastelen jatkuvasti. Mitähän ihmettä? 

Pyryn syntymäpäivät lähestyy ja sen kunniaksi Pyry lauleskelee jo kovasti paljon onnea vaan - laulua.  Pääosin hän laulaa sen vielä Robinille (robinin onnitteluvideoita kun tuppaa YouTube olemaan täynnä).  
Laulun tunnistamme me vanhemmat.  Se jotakuinkin menee näin:
Ooooi aaaai aaaa ooo iii OBI. 
Välillä tietenkin puhalletaan kuvitteellisesti kynttilöitä.

Me ei vietetä perinteen tapaan tänä vuonna  synttäreitä kotona. Pidämme ne kehitysvammaisten monitoimikeskus Majassa, Malminkartanossa. Alla pari kuvaa yhdestä Majan tiloista. Tuolla on varmasti lystiä lapsilla! MAJAAN kannattaa kaikkien tutustua ja heidän toimintaa ehdottomasti tukea,  koska on mieletöntä että tämmöinen paikka on olemassa ja toivottavasti saisimme pitää sen jatkossakin. He tekevät arvokasta työtä! 

Sitten itse muutoksien tuuliin! Me muutamme! 
Me luovumme tästä asunnosta ja muutamme isompaan. Vihdoin ja viimein Pyry saa oman huoneen. Tätä on odotettu ja tää on meille tosi iso juttu nyt. 
Tällä hetkellä kaikki vapaa-aika kuluu tavaroiden pois heittämiseen ja pakkaamiseen. Minulla meni tämän katon alla 9 vuotta. Ne vuodet jää nyt muistoihin. Tämän muutoksen ohella alkaa monia muitakin projekteja, joista kerron teille myöhemmin. 

Tätä mä olen odottanut. Tää on siistiä. 

Yritän ensi viikolla kertoa teille Pyryn tulevasta kuntoutuspalaverista jotain, jos kerkeän. Tää kuntsari on siis joka vuosi juurikin Pyryn syntymäpäivien aikoihin. Siellä käydään läpi Pyryn kehitystä ja palvelujen tarpeita ja siellä on paikalla terapeutteja, lääkäri, terkkari jne. Niistä lisää siis sen tapahtuman jälkeen. 

Nyt jatkan tavaroiden kanssa hääräämistä. 
Mukavaa viikonloppua kaikille!  


1 kommentti:

  1. Toivottavasti flunssat jäisi teillä taakse ja saisitte viettää tervettä kevättä.Ihana Pyry!❤Voimia ja tsemppiä muuttotouhuihin.☺

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)