perjantai 3. elokuuta 2018

Hei hei Rokua! Yhteenveto reissusta


Nyt kun kurssi on ohi ja uudet ystävät halattu kotimatkalle on tullut aika kirjoittaa yhteenveto kaikesta ja varsinkin niistä hyvistä asiosta. Uskokaa tai älkää mutta niitä hyviä asioita löytyy silti kaikesta huolimatta. 


Tiedätte varmaan, että huono fiilis jostain tekee vähän kaikesta huonoa, vaikka oikeasti niin huonosti asiat ei ole. Edelliset kirjoitukset on kirjoitettu juuri niin, miten asiat on mutta en ole tuonut esiin hirveästi hyviä asioita. Huonosti sujuneista asioista on laitettu palautetta eteenpäin ja paljon. Nyt vain toivon, että ensi kurssille osallistuvat saavat sellaisen kurssin mitä me olisimme toivoneet ja haluan ehdottomasti kuulla ne kokemukset sitten.

Mutta niihin positiivisiin asioihin!

Kurssinvetäjät

Meillä oli kurssinvetäjinä esim. terapeutteja, lääkäri ja psykologi. He olivat kaikki perehtyneet kurssiaiheisiin hyvin ja saimme hyvää keskustelua aikaiseksi. Heistä ei ole mitään huonoa sanottavaa ja heidän osansa kurssilla oli todella tärkeä. Kiitos jokaiselle kurssinvetäjälle.



Ravintola

Ruoka oli ravintolassa monipuolista ja sitä oli riittävästi. Kertaakaan ei nälkää tarvinnut tuntea. Keittiöväki otti erittäin hyvin huomioon erityisruokavaliot ja teki maittavat ateriat niistä raaka-aineista mitä sain syödä. Kahvikin järjestyi välipalalle ensimmäisen päivän jälkeen kun pyysimme. 
Kiitos siis keittiöväellekin.


Kauppa/Spa
Muistomyymälä ja "kioski"  sijaitsivat vastaanoton vieressä. Kiskalta sai pientä makeaa ostettua ja muistoja myymälästä kotia viemisiksi.
Spa löytyi P-kerroksesta. 
Spasta sai varata aikaa kauneushoitoihin, hierontoihin ym. Kurssilla olleet sai hoidoista -15% alennusta. Itse kävin laittamassa väriä ripsiin ja jalkahieronnassa. Suosittelen!





Lasten leikkihuone

Vastaanoton läheisyydessä oli iso leikkihuone lapsille, josta löytyi aikuisille istumatilaa ja lapsille paljon leluja. Huoneessa oli hyvä ilmastointi! Se oli iso plussa kun porukkaakin siellä oli välillä kymmenittäin. Leikkihuoneen läheisyydessä oli myös tilava lastenhoitohuone.




Rokuan maisemat

Illat tai muut vapaa-ajat pyrittiin viettämään suurimmaksi osaksi ulkona koska maisemat oli täydelliset.
Hotellin takana on lampi, missä on hyvä hiekkapohja ja peilin kirkas vesi. Lammen ympäri kiertää Pihkan temppurata ja eripituisia lenkkipolkuja. 
Lammessa voi uida, mutta sen lisäksi soudella ja suppailla. Sup-lautoja sai vuokrata vastaanotosta. 
Hotelli on niin metsän keskellä, että kaupunginmelujen sijaan ainut mitä kuului oli lintujen laulut. Erittäin rentouttavaa.
Minigolfiinkin olisi ollut mahdollisuus tai pyöräilyyn.






Vertaiset

Taas kerran kurssillemme tuli ihania perheitä lapsineen. Jokaisen perheen kanssa juttu luisti ja tulipa sitä istuttua iltaakin äitien kesken ja tietysti isätki vietti omat iltamansa. Siitä hetkestä sai haettua sitä voimavaraa elämiseen taas toviksi.  Myös jokainen vapaahetki oltiin tiiviisti yhdessä ja jaimme kokemuksia. Tätähän kurssilla haetaan ja tätä me saimme onneksemme.
Huumorintajummekin kohtasi oikein huipusti.

Kaikenkaikkiaan siis saimme myös erittäin paljon irti viikosta. Meininki parani loppua kohden. Alku kun oli niin kovin kaaottinen ja siirtymätilanteet samoin niin se söi kurssifiilistä erittäin paljon. Mutta kuten huomaatte, oli meillä kuitenkin paljon paljon hyvääkin siellä.

Suosittelenko Rokuaa muille? Jos ensin Rokuan työntekijätiimi lukee meidän antamat palautteet läpi yhdessä ja tekee muutosehdotukset niin kyllä. Sen jälkeen todellakin tulee vahva suositus. Toivottavasti jotkut menevät kurssille niin saamme tietää onko asiat muuttunut parempaan.

Kiitos Rokualle kaikesta hyvästä. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)