maanantai 26. marraskuuta 2012

Täysikuu

Huomaa kyllä olotilassakin! suurimman osan yöstä katellut taivaalle ku kuu ollu nii isolla!
Yks hyvä kuitenkin, Pyry nukkui kellon ympäri! :) Ihme kyllä kun tyyppi on ihan flunssanen ja yski koko yön sellaista räkäistä yskää :/

Antibiootit muuten menee edelleen Pyrylle kun silmät rähmii, vuotaa ja vetistää, mut ei niistä oo mitään apua. Huomenna siis soitan sitten sitä akuuttia aikaa lääkäriin kun tänään en vaa jaksanu haluta herätä vielä siihen aikaan et oisin sen ajan saanut.

Perjantai lähestyy ja silloin on sitten sydänkontrolli ja silloin annetaan vissiinki sitä sydänleikkausaikaakin! JÄNNITTÄÄ! kauhistuttaa! HIRVITTÄÄ! ahistaa!
Miten sitä ihminen voikaan niin paljon toisen takia pelätä? Ei tätä tunnetta tienny ennen ku sai sen oman lapsen, ja se pelontunne kasvaa joka päivä vaan entistä enemmän!

Tänään oon yrittänyt jo katsella netin kautta että mistä me saatais Pyrylle ja mulle päivisin tekemistä ettei elämä ois vaan tätä kotona joutenoloa. Kvtuki57 järjestäis vaikka ja mitä, esim. muskareita mut ku oon ollu liian hidas niihin ilmoittautuu! ni en oo päässy mukaan. :/ Tällä hetkellä kukaan meitä ei edes haluais mihinkään ku tuo flunssanpaholainen on sen verran paha.
Mutta vinkkejä saa antaa?! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)