torstai 22. marraskuuta 2012

Yllätysreissu kokkolaan

Oltiinpa tässä kaksin Pyryn kanssa, mun kotikaupungissa Kokkolassa käymässä. Vietettiin siellä aikaa viikko! Lähdimme sinne viime perjantaina mun äitin ja isän kyydissä ja ainoastaan mun veli ja yksi siskoista tiesi tulostamme. Saimmekin muutamia tyyppejä yllätettyä ihan kunnolla. Matkaan meni aikaa sellaiset 7tuntia pysähdyksineen.Pyry oli oikein huippu automatkustaja! Viimeisillä kilometreillä sitten kärsivällisyys alkoi pettämään, mutta sitten oltiinkin jo perillä. Moikkailtiin melkeinpä kaikkia Pyryn serkkuja, niitä onkin monia mun puolelta :) Käytiin jopa ylivieskassa asti. Reissu meni ihan kivasti. (Lue; en enää koskaan lähde ilman miestä matkoille :D ) Pyry oli päivisin ihana oma itsensä. Yöt meni sitten miten sattuun, heräiltiin useita kertoja tunnissa ja Pyry ei millään rauhoittunut takaisin nukkumaan. Puolessa välissä matkaa sitten tuli kova flunssakin, ja se sai pojan entistä enemmän heräilemään. :(


Voin kertoa että itsekkin olin erittäin huonosti nukuttujen öitten takia erittäin loppu. Kävin ihan romahduksen partaalla. Yritin päivisin saada unta silloin kun Pyry nukku mutta olin liian väsynyt siihen hommaan. Ihana ystävä lupasi että oisi jopa voinut yön valvoa Pyryä hoitaen, mutta tiiättehän te äidit, eihän ne luovuta hirveän helpolla ;). Ihana ajatus tosissaan, mutta ei se mun unia ois parantanu :D Äiti ja isäkin tarjosi apua ja hoiti Pyryä mutta ei, ei se uni vaan tullut. :/ Sainpas sitten yks ilta unentuloon vaikuttavan lääkkeen, ni johan oli eri meininki yleensäkin yöllä herätä Pyryn kanssa kun oli itsekkin saanut ne pari tuntia nukkua täyttä häkää.


Aluksi olimme veljen perheellä yötä.Siellä on heillä kaksi lasta, jotka päivisin piti paljon seuraa Pyrylle. Se voipi olla että se saikin sitten Pyryn yöunet jossain määrin sekaisin, ja se että kun niin paljon mentiin siellä paikasta toiseen. Rankkaa, sekä äitille että pienelle hurmurille. Vaihdettiin sitten kahdeksi vikaksi yöksi mun vanhemmille. Eka yö meni yhdellä puolentoista tunnin yövalvonnalla ja se oli oikeasti todella hyvin! Viimeinen yö sitten oli taas aika romuttunut.
Nyt ollaan turvallisesti kotona ja tää on aivan mahtavaa! On se oma koti niin hyvä paikka kun hetken ollu pois :)
Tästä ruvetaan pientä matkalaista parantamaan flunssasta oikein kunnolla. Apteekkiin meni rahaa ihan mukava summa kun kävin hakemassa; Physomer babya, merisuolasuihketta, suppoja ja silmätippoja. Silmätipat muuten ihan senkin takia kun Pyryllä on vauvasta asti kyynelkanavat ollut ahtaan puoleiset. Silmät vuotaa, rähmii tosi pahasti ja välillä ihan punoittaa.Viime viikolla jo otin sellaisen pienimuotoisen tippakuurin niihin lääkärin pyynnöstä, mutta ei ne mitään auttanut. Nyt pitäisi sitten ottaa ja soittaa huomenna akuuttiaikaa ja saada lähetettä silmäpolille että mitä ne keksivät noitten vuotavien silmien päänmenoksi.

5 kommenttia:

 1. voi kun olis ollu niin kiva nähdä teitä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ois kyllä ollut niin kiva! mä siitä puhuinki että nyt on pakko käydä Annikalla. mut niin se taas viikko meni kun oli niin hankalaa pojan kans ku se ei nukkunu ja sit ku tuli viel kipeeks :(

   Poista
  2. Niinhän se vaan menee, et ku lapsia on, niin suunnitelmat menee sen mukaan miten lapset jaksaa, eikä niinku ite haluais.
   Joskus se ärsyttää, mutta eiköhän me vielä keretä! :)

   Poista
 2. Meillä kanssa Helmillä (melkein 4 kk) ahtaat kyynelkanavat ja vuotaa/punottaa tosi herkästi.

  VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)