keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

silmäpolia ja terapeutteja

Taas on viikko mennyt hujauksessa enkä oo kerenny tänne mitään päivittelemään! Anteeksi!

Pyryllä oli maanantaina, minun syntymäpäivänä silmäpoliaika. Kaikki oli kunnossa kaikinpuolin muuten, paitsi että kyynelkanavien sondeeraus on edessä! Se tehdään siis samalla kun sydänleikkaus. Elikkäs 16.7 . Tuo on se kauhujen päivä mitä en ikinä toivo pahimmallekkaan vihamiehelle. Mua niin jännittää se! Mutta mennäänpä taas päivä kerrallaan...

Päiväunilta herännyt poitsu :)
Pyry on nyt toipunut pahimmasta flunssasta. Vielä sitä tietty on, yskän kera, mutta ei niin paha että tarvis enää nenäimuriakaan päivittäin! Jihuu!

Näin se Pyrykin vain kasvaa ja oppii uusia taitoja. Vilkutuksen lisäksi on nyt oppinut istumaan menon! :) Pientä avustusta tässäkin tarvitsee mutta lasken sen jo kuitenkin hänen omaksi  osaamisekseen kun ei tarvi kuin vähän jaloista pitää kii ni johan on ukko istualteen. Ihana!
Tätätätätätää eli tavujen kirjo puheessa on suurta! Sieltä tulee jo vaikka mitä sanoja, tietty tarkoittamattomana mutta silti! P tätätttääää niin paljon ja nauraa päälle!
Pottailuthan aloitettiin jo joskus hmmm...9kk  ikäisenä? Se sujuu nykyään niin mallikkaasti! Jos ei pottaa oo tarjolla niin jopa isompikin hätä tulee isojenherrojen istuimeen! :) Ollaan jo opittu se Pyryn oma tyyli isonhädän kertomisesta.

Tänään kävi luonamme fysio- ja puheterapeutti. He kehuivat Pyryn taas maasta taivaaseen ja kuinka hyvä mieli vanhemmille siitä saadaan aikaiseksi! Ollaan oltu intopiukeana kumpikin vanhemmista loppupäivä, myös Pyry! :)
Kehuivat että Pyry on erittäin hyvä syömään ja syö niinkuin "tavis" lapset, ja se ei todellakaan ole downeilla aina niin selviö.

Huomenna olisi vuorossa muskari sitten kuukauteen! Niin kauan me sitten täällä sairastelimme, kukin vuorollaan.

Oon muuten itse saanut hirveästi aikaiseksi kun oon tehny ihan ite Pyrylle ruokia ja pakastanut. Sieltä löytyy mm. kanakeittoo, jauhelihakeittoo ja lohta. P:lle ne maistuu aina niin hyvin että ihan tippalinssissä syötän kun oon niin hyvä että saan itsekkin jotain välillä tehtyä :)

Tämä päivä loppui ihanasti saunomiseen. Pyrykin saunoi kylpyammeessa lilluen ja sekös vasta olikin mukavaa kylpyankkoineen! Vielä kun itse oppinut istumaan myös kylpyammeessa ilman mitään kummempia tukia.1 kommentti:

  1. Ihana kun Pyry syö hyvin, meillä neiti kanssa syö tosi hyvin ja hänet on myös terapeutit ja lääkäri kehuneet asiasta..

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)