sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

pääsiäisviikko


Taas on viikko jos melkein toinenkin kulunut niin nopeasti että ei kerkeä edes kissaa sanoa.

Pääsiäisviikko meni kivasti kotona, raappanan keikalla, omien hiustenvärjäämisellä, korkeasaaressa käväisten ja kotona oleillen. Myös sain hamstrattua muutaman uuden piponkin Pyrylle! Ihania löytöjä =)
Terveenä ollaan oltu ja toivottavasti jatkossa menee samalailla!

Pyrystä on tullut kova poika vilkuttelemaan, joka asialle on vilkutettava. Ihana!
Muutenkin poika kasvaa silmissä! Istuminenkin on jo ihan tuttua puuhaa ja siitä laskeutuminen maahan makuulleen. Muuten ei vielä meillä oikein edetäkään, perutellaan toki mutta ei ryömitä tms. Mielelläni haluaisin että Pyry oppisi muunkin etenemistaidon niin näkisi taas maailmaa uusin silmin.

Pyry korvaa helposti yhdenkin koiranpennun!
Luonnetta Pyryllä löytyy aina vain enemmän ja enemmän. Kaikki tavarat on tiputettava lattialle, mitä ikinä käsiin annetaan ja huudetaan perään jos ei niitä takaisin hänelle noukita.
Syöttötuoliin kun pääsee istumaan on samantien alettava pitämään todella kovaa huutoa, niin kauan että ruoka tulee sinne suuhun asti. Parempana vaihtoehtona siis pidän sen että Pyry jätetään istumaan olohuoneeseen ruoan valmistumisen ajaksi. Aika menee huomaamatta lastenohjelmia seuraten.
Laulu on parasta viihdettä, varsinkin tuiki tuiki tähtönen, samalla viittoen. Se saa aina hymyn huulille.
Vaatteiden pukeminen tuottaa kiukkua ja huutoa tai kasvojen peseminen.
Pyry pääsi isänsä veljien vanhoihin autoihin käsiksi! 
Kaikki asiat ovat kivoja, hetken aikaa ja sitten vaaditaanki jo uutta aktiviteettia. Parasta on ulkoilu, vaikka vain sitten siinä vaunuissa istuen. Kiikkuminen pistää kikatuttamaan, varsinkin jos äiti pitää sylissä rengaskiikussa ja hokee "kiikkakiikkaa"ta. Se huvi kun loppuu, pääsee kova huuto.
Väsy jos alkaa painaa pojan päätä niin sekin pistää huudatuttamaan, unta vastaan on taisteltava, keinolla millä hyvänsä. Yleensäkin P tykkää nukkua vain hyvin lyhyitä pätkiä kerralla, noin puolesta tunnista tuntiin, mutta tekeekin niitä sitten 3-4 kertaa päivässä.
Yöunet nukutaan yleensä heräämättä, tai saattaa siellä muutama asennon parantamisheräys tulla. Nukahtaa n. klo 21 illalla ja herää aamulla 7-9 välillä.

Sellaista.

Korkeasaareen matkalalla :)
Käytiin korkeasaaressa lauantaina. Tarkoitus oli mennä näyttää Pyrylle apinoita, mutta P vetikin sitten melkein koko ajan unta vaunuissa :D Muutamaan otteeseen yritin näyttää sillä eläimiä, mutta äitin tai isän naamat oli paljon kiinnostavampia! Hassu!

Nyt on Herra I keilaamassa ja juuri vein Pyryn sänkyyn. Nyt voisin itse laittaa järjestyksen taloon ja pujahtaa sohvan nurkaan ja katsoa jonkun leffan! Hyvää loppu pääsiäistä kaikille :) ciao!

Tässä minun uutta kuosia. Tummasta
vaaleaksi.

2 kommenttia:

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)