lauantai 18. tammikuuta 2014

Onni on olla äiti.

Viikko mennyt hurjan nopeasti. Taas on lauantai.
Ei juuri mitään olla tehty, mutta sitten taas kuitenki ollaa! Että näin! :)
Tiistaina saatiin Pyryltä napsastua nenämahaletku pois. Se yö sen härpäkkeen kanssa oli hirveä! Eihän sitä nyt kukaan pysty nukkumaan levollisesti sellainen härpäke selässä! Onneksi se oli nopeasti ohi.
Ei olla muuten sen jälkeen käytetty Pyryllä ollenkaan lääkkeitä oksenteluun ja on vain muutaman hassun kerran oksentanut. Olikohan siis lääkkeessä syy isoin siihen oksenteluun? Tiiä sitten.
Tiistaina otin tänne Pyryn ikäisen tytön hoitoon. Ajattelin että se on sen aikaa melkoista menoa kun kaksi samanikäistä väsynyttä lasta yrittää yhdessä leikkiä! Mutta: kumpikin heistä nukahti! Toinen sohvalle ja toinen mun syliin! Olin vissiin melko väsyttävää seuraa ;).  Lopussa näkyy kuvakin näistä ystävyksistä. Pyry sai niin paljon Kielo tytöltä pusuja että meinasi ihan ahdistua :P.
Muut päivät ollaanki sit vaan oltu ja kulutettu aikaa ulkoillen ja leikkien.
Tänään saatiin vihdoin meidän sohva toiseen kotiin ja tilalle tuli sitten levitettävä sohva, missä me sit I:n kanssa nukutaan.
Yllättävän hyvin muuten Pyry nukkunut yksin omassa huoneessaan. Ei me vanhemmat herätä ihan jokaiseen ääntelyyn. Ehkä 3-5krt pitää käydä silitteleen Pyry uneen. Välillä otan suosiolla pojan viereen nukkuu, ni ei tarvi kokoajan ravata portaita eestaas.
Tänään Pyry on ollut koko päivän mummilassa hoidossa. Mä oon siivonnut ja käynyt lenkillä.
Yllättävän tylsää tää elämä ilman Pyryä.
Mutta niin kovin tärkeitä nämä hetket oll yksin. Huomaa taas sen ihanan totuuden että on se onni olla äiti. Ei ole oikeasti koskaan ilman kaveria. Niinkin parasta kaveria ku oma lapsi. Oppii arvostamaan sitä pienen ihmisen eloa ja menoa ihan eri tavalla ku hetkeksi heittäytyy "vapaalle"  ja antaa muille vastuun lapsesta.
Todella vapauttavaa, samalla myös todella yksinäistä.
Kohta saan tyypin kotia, joka meneekin sitten yöpuulle.
Hyvää loppu viikonloppua jokaiselle!
5 kommenttia:

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)