torstai 9. tammikuuta 2014

Suolistolääkäri

Tänään oli sitten se kauan odotettu lääkärikäynti.
Mitään tietoa mistään ei vielä saatu.

Mukaan saatiin kuitenkin iso kasa purkkeja, mihin kerätä 3 päivän ajan ulostetta. Tutkitaan niitten avulla mm. Loisia, eli löytyiskö siitä syy ulosteen koostumukseen.

Samalla myös puututtiin Pyryn oksentelutaipumukseen. Maanantaina on Jorviin aika ph-mittausten aloittamiseen. Pyrylle laitetaan nenämahaletku. Sen ois oltava paikallaan 24tuntia. Siihen merkkaillaan sitten päivän mittaan ruokailut ym.

Saapas nähdä miten herra P antaa nenämahaletkun olla rauhassa. Oishan se moinen saavutus antaa sen olla paikoillaan, noin pitkän ajan. Katsotaan miten käy.

Sitten 13.helmikuuta lääkäri soittelee tuloksia. Jos sitä ennen jo jotain joissakin tuloksissa näkyy, niin soittelee aikaisemmin.

Saatiinpa taas Pyryn kehitystä seurata. Ikää löytyy vajaat 1v11kk ja pituutta 79cm. Painoa oli 9560g. Eli 2 senttiä tullut reilussa kuukaudessa ja paino oli melkein sama, noin sata grammaa vähemmän kuin viimeksi. Mutta ei kuulemma mitenkää haitannut kasvukäyrää.

Pyry on tällä hetkellä hyvin flunssainen ja yskäinen. Silmäkin punoittaa. Tulispa pakkasta ni loppuis nää sairastelut tästäkin talosta! 

Nyt on kotonakin vaihdettu nukkumapaikkoja. Äiti ja isä nukkuu ylhäällä olkkarissa, vielä se levitettävä sänky puuttuu. Saapunee ensiviikolla. Pyry nukkuu siis yksin alhaalla huoneessa. Yöt ei ole vielä parantuneet, mutta muutos tapahtui vasta pari päivää sitten, ni ehkä vielä jotain hyvää tästä seuraa. Toivottavasti ainakin :).
 

Pyrylle puhkesi Kokkolasta kotoutumisen jälkeen 10.hammas! Yöt olikin sen 3vkoa kokkolassa sen mukaisia että taas niitä pusketaan. Tulispa jo koko kalusto nopeasti.

Vielä itsestäni sen verran että, pari päivää tämä mamma on voinut mieleltänsä melko tasaisesti! Paremmin kuin aikoihin. Osaan siis hallita ahdistus ja paniikkikohtauksia melko hyvin. Kiitos neuvoista mun erittäin pätevälle lääkärille :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)