sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Korkeasaari

Tänään käytiin viettämässä päivä korkeasaaressa. Ajateltiin että ehkä Pyry tänä vuonna jo enemmän tykkää katella eläimiä. 
Ei se nyt loppupeleissä niistä hirveän kiinnostunu tälläkään kertaa ollut. Parhaimpia oli valkoposkihanhet ja puiden lehdet! :D
Tietty tuo yks kuvassa oleva apina oli kiva! Se tuli ihan ikkunaan kii, kun siinä olimme. Pyry sitten ikkunan läpi tööttäs sen nenää :)

Muuten Pyry oikeastaan vain halusi kontata maassa ja harjoitella kävelyä, tai sitten olla olkapäillä istumassa. Vaunuissa ei viihtynyt yhtään, siinä sai vain kitinät ja huudot aikaiseksi.

Korkeasaaren jälkeen käytiin ostamassa Pyrylle sellane 3in1 pyörä, käytettynä. Se oli Pyryn mielestä parasta päivässä. Siinä oli vielä puhelinki, josta kuuluu tosi tosi kivoja ääniä!
Huomenna sitä testaamaan, ni sen jälkee laitan tännekin tulemaan kuvia siitä.

Taas mä saunon, tai siis nyt oon saunatauolla. Pikaisesti siis löylyihin takaisin!
Palaan huomenna asiaan :).

2 kommenttia:

  1. Moi! Halusin vaan tulla kertomaan et sulla on aivan ihana poika!😚 minkä ikäinen hän nyt on? Minkä ikäisenä hänet sait? Itse olisin vaan onnellinen jos saisin kuulla odottavan Down lasta mutta tuskin mulle ikinä sellaista ihanaa aurinkoa suodaan 😭 kun jotkut puhuvat et eivät sellaista raskautta jatkaisi niin itse olen kertonut avoimesti että kyllä mä kyllä jalkaisin ja vaalisin kuin kalleinta aarretta 😌 mutta en varmaan ikinä sitä onnea saa kokea vaikka niin haluaisin. Pitkä romaani mutta halusin kertoa tämän sulle koska sulla tämmöinen aarre jo on 😊 missä asutte? Olisi kiva joskus ehkä tavata?

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiva kuulla et oot noin hyvällä asenteella downeihin :) Pyry on nyt 2v4kk. Sain hänet 26vuotiaana! Tai täytin 27 kuukauden Pyryn syntymän jälkeen. Asutaan helsingissä. Toki meitä saa tulla moikkaamaan :)

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)