keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kesälomailua


Sen huomaa blogin hiljenemisestä.  Koko perhe viettää kesälomaa.
Ensimmäinen viikko siitä meni Kokkolassa, kotikaupungissani.
Tällä kertaa loma oli vain viikon mittainen siellä päässä.  Kaikkia tärkeitä ei kerennyt edes näkemään. Mutta sukulaiset tuli onneksi nähtyä.
Säät suosi melkein koko reissun. Uimme ja nautiskelimme.


Mun lapsuuskotinikin myytiin. Siellä sitten tuli vietettyä paljon aikaa, muistoja haalien.  Sinne ei enää Kokkolan reissuilla pääse.  Näin se elämä kuljettaa. 
Ymmärrän täysin vanhempieni päätöstä. He eivät tarvitse enää niin isoa taloa ja pihaa.  Pääsevät helpommalla.
Loman aikana Pyrylle puhkesi 13.hammas. Poskihammas.  Alkuloman yöt menikin useasti heräillen. Onneksi helpotti puolessa välissä viikkoa :).
Siellä Pyry taas ikäisiänsä lapsia seurasi tarkkaan. Varsinkin kävelyä. Arvata saattaa, että menikö oppi perille ;).  Menihän se, jätkä kävelee nykyään oikeastaan kokoajan! Jee! 
Kävely toi mukanaan äidille ja isälle lisäsilmät selkään. Nimittäin sitä virtaa riittää nykyään paljon enemmän, kun tuli lisää uusia ulottuvuuksia elämässä.  Ovet availlaan, karataan ulos, mennään vessaan läträämään pönttöön käsiä jne. 
Mut onhan tämä ihan mahtavaa! En valita!
Pyry kehittyy hienosti!
Enää 2vkoa niin koulu alkaa. Pyryllä päiväkoti. Jänniä aikoja eletään!

Kirjoittelen kuulumisia seuraavan kerran ennen koulun alkua! Sitten saatte kuulla mitä meillä on tässä seuraavaksi edessä. Sen voin kertoa että jännittää ja perhosia lentelee mahassa ;).2 kommenttia:

  1. Ihana Pyry! :) tulipas jänskä olo, kun kirjoitit että jotain jännää on tapahtumassa. ;) jään innolla oottelemaan mitähän se mahtaa olla. mukavia kesäpäiviä sinne teille! Meillä oon vähän sama tilanne. Parin viikon päästä lähtee pojat hoitoon. JO ens viikolla on pojilla tutustumispäivät. Minullakin alkaa kouluhommat elokuun alusta.

    VastaaPoista
  2. Ei kannata liikaa jännittää ku pian petyt ;) onnea sinne koulutaipaleelle!

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)