perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukalenteri, Luukku 12

Tänään ollaan Herra I:n kanssa käyty kaksin syömässä, 2-vuotis kihlapäivän kunniaksi!  Flamingon Il sicilianossa on oikeasti ihan parhaimmat pizzat! Kannattaa käydä kokemassa :)

14 kommenttia:

 1. Kihlapäivän kunniaksi PIZZAA?? Oikeestiko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Luit oikein! Onko se väärin? :D aikatauluihin sopiva paikka ja ruoka ja hyvää oli!

   Poista
  2. Miksipä ei, kaikki tykkää pizzasta :p

   Poista
 2. Ihanaa kun pääsitte kaksin herkuttelemaan!

  VastaaPoista
 3. Siis täh mitä vikaa courmet pizzassa on? Ennemmin ihmettelisin jos jostain räkälästä ois kyse :-D

  VastaaPoista
 4. No jaa,olisin kyllä itse aika loukkaantunut jos mies veisi minut merkkipäivänä pizzeriaan,mutta toki sinne pitää mennä mistä tykkää! Pidän vaan pizzaa kovin arkisena juttuna. Ina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies vei? Vai miten meni? Entä jos itse päätti? Entä jos pizzeria oli ravintola ja entä jos itse vein miehen? ;)

   Poista
 5. Voi teitä hienohelmoja <3 :D Eiköhän jokaisella pariskunnalla oo omat omituisuutensa :) Uskoisin (näin lapsettomana ihmisenä) että arjen pyörityksen keskellä se ruokalaji ei oo itsessään tärkeä, vaan se, että voidaan pysähtyä juhlimaan yhdessä merkkipäivää - eiköhän siitä oo arkisuus kaukana. Vähän tulee ikävä fiilis, kun joku taivastelee julkisesti "oikeestiko pitsaa kihlapäivänä?", jos toiselle se on ollut se ihana juhlahetki arjen keskellä.

  VastaaPoista
 6. Voi, olen yhden kerran päässyt Il sisiliaanoon tutustumaan ja pitsat otettiin, ne oli niin hyvät, että ollaan kotona yritetty matkia :D Haaveilen sinne pääsystä uudelleen ja menisin vaikka olisi hääpäivä ;) Pienet on murheet joillakin :D

  VastaaPoista
 7. Ei voi ymmärtää, mikä vika pitsassa on. Ihanaa, että teillä oli kivaa :)

  VastaaPoista
 8. Ei pizzassa mitään vikaa sinänsä ole,mutta pizza on pizzaa vaikka olisi kuinka herkullista pizzaa ja vaikka sitä tarjottaisiin missä ympäristössä.Se on alunperin italialaisten arkista ruokaa johon on laitettu sitä mitä on sattunut löytymään kotoa.Mutta jos joku haluaa merkkipäivänään pizzaa niin ok! Itse haluan juhlia vähän toisella tavalla niin että juhla erottuu arjesta.Niin että ruokaan on satsattu,tarjoiltu kauniisti,ruokajuoma huolella valittu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on sun tyyli. Mun tyyliin sellainen ei edes sovi, mutta sen takia ku se ei mulle sovi, niin en ala muiden hienoja hetkiä sorkkimaan oman mielipiteeni takia. En siis tosissaan ole mikään hienohelma. Mulle riittää se vähäinenkin kaksinolo vaikka kulman takana snägärillä, jos vain hetken saadaan kaksin olla.

   Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)