maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kiireistä kevättä!

Paljon on ohjelmaa ollut ja tulee olemaan.  Ollaan viime viikonloppuna oltu lapsimessuilla. Voitettiin Reimalta sinne liput, ni piti se käydä kattoo että mitä siellä on tarjolla. Suoraan sanottuna: en viihtynyt siellä.  Mulle tulee hirveä olo paikassa, missä ihmiset säntää edes takas ja kun ei mahdu kunnolla kävelemään. Oli ihan liikaa siis porukkaa. Ei oikein kerenny näkemään edes mitään.  Parasta oli seurata radio-ohjattavien autojen kilpailua.

Huomenna mulla on gastroskopia, pelkään sitä ihan hirveästi. Jäi kammo ekasta kerrasta.  Keskiviikkona taas vuorostaan mun enmg-tutkimus, torstaina Pyryn hammashoitoaika ja sit sunnuntaina lähdemme käymään laivalla.  Sitä tässä eniten odotellaan. :)
Huomenna on myös Pyryn portaat keskustelu. Eli käydään läpi Pyryn kehitystä tähän päivään asti ja katsotaan minkä ikäisen tasolla suunnilleen menee. Se on aina yhtä jännittävää. Siitä kerron sit tapahtuneen jälkeen lisää.

Mulla alkoi nyt tavallaan itsellä kesäloma. Aion kuluttaa sen paljon urheillen ja selkää kuntouttaen. Pyrykin saa olla lyhyempiä päiviä hoidossa ja jäädä torstaisin jo viikonloppu lomille. Ihana ku saa pitkästä aikaa viettää Pyryn kanssa enemmän aikaa.

Pyrystä on tullut hirveän utelias. Kyselee esineitä ja asioita osoittamalla sormellaan ja sanomalla "tsss", eli haluaa että kerron aina mikä mikäkin on.  Esim. Kysyy että mikä mulla on päässä, ja sanon ponnari, ni sen jälkeen osoittaa myös omaa ponnariaan ja toteaa taas "tss". :D
Harjoittelee myös kovasti vaatteiden pukemista päälle. Tänään kypärälakki laitettiin jalkojen kautta vaipan päälle ja neulepaita mekoksi! Nerokasta!

Pyry on alkanut toistamaan paljon sanoja. Mutta sanoo ne vain kerran.  Tänään oli päiväkodissa sanonut "kukka", mutta oli jättänyt sen sitten siihen yhteen kertaan. Kakka on paras sana. Sitä sanotaan melko usein.

Pojalla pukkas muuten taas kuukauden työstämisen jälkeen hampaan suuhun. Vielä ois yks jäljellä. Tulispa se nopeaa tähän, ni ne ois sitte siinä.  Mun laskujen mukaan. Tuo hammas mikä nyt tuli, ni oli sellainen kulmahammas jota ei välttämättä kaikille downeille edes tule. Heillä siis yleensä on 2 hammasta aina vähemmän. Mutta hyvin mahtui Pyryn suuhun tulemaan :).

Mutta joo. Nyt alan seurailee tvtä ja valmistautuu nukkumaan. Tuskin saan nukutuksi huomisen gastroskopia - jännityksen takia. Onneksi se on pian ohi.

2 kommenttia:

  1. Onpas Pyryllä pitkä tukka! Tyylikäs poika :)

    VastaaPoista
  2. eksyin tänne blogiin ihan sattuman kautta ja pakko kommentoida, että aivan uskomattoman kaunis poika! :) ihana tukka ja kirkkaat siniset silmät. täytyy perehtyä tähän blogiin ihan laajemmin:)

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)