keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Lomaviikko

Se oli ja meni.  Eli I:n lomaviikko.  Se aloitettiin kivasti laivamatkalla, joka meni oikein mainiosti! Pyry nautti mahdottomasti.
Loppuloma meni kotona, ja vieraina meitä viihdyttämässä oli mun veli ja hänen tyttö! Pyryn kans lähes samanikäisiä ja niin ihana parivaljakko oli; toinen ei puhu ja toinen puhuu enemmän ku laki sallii ;).
Linnanmäki ja hoplopkin käytiin valloittamassa!

Mun piti siitä Pyryn portaat keskustelustakin kertoa.  Se meni siis hyvin! Pyry on edennyt monissakin asioissa kolmevuotiaan tasolle, mutta tämä puheentuotto on joka osa-alueella se joka etenee juurikin downimaiseen tahtiin, eli hitaammin. Sit jotkut tietynlaiset liikkumiset vielä on hakusessa, esim.  korkeuden hahmottaminen ja sieltä alastulo ois kiva taito! :D Tuo jätkä tulis vaikka kuinka monen metrin  korkeudesta pää edellä alas.  Niitä lähellä piti tilanteita sitten on ollut kotona aika paljon.  Me omistetaan kotona portaat ja niissä on edelleen turvaportti kii. Mut poika yrittää silti mennä sinne vaikka portin yli kiipeemällä. Yritettiin porttia pitää poiskin, mutta kun Pyryn kävely on välillä kovinkin horjuvaista (ei keskity ja säntäilee pää kolmantena jalkana)  ni aina hänen ohittaessa porrassyvennyksen, pomppaa sydän kurkkuun! Sinne saatetaan myös yrittää ajaa mopolla jne.  Juu, ei tuu mitään! :D ois kiva saada portti pois, mut miten sen voi saada jos jätkä ei tunnista omia kykyjänsä niiden suhteen? Saattaa ottaa pari askelmaa kerralla ja tehä piruetteja kesken matkan, ni miten me siitä eroon päästäis? Ei mitenkään.

Nyt Pyry on viety  ensimmäiselle ja viimeiselle päivälle tätä viikkoa päiväkotiin.  Mä rupeen lukee anatomiaa ja teenki sitä koko vapun.

Hyvää vappua ja voikaa hyvin! Minä taas palaan blogin ääreen kun tulee jotain kerrottavaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)