tiistai 19. tammikuuta 2016

kuvia, kuulumisia.
Oon siis ainaki käyny Lux Helsinki valoshowssa. Se oli kyl näkemisen arvoinen näyttely. 

Ollaan Pyryn kanssa ulkoiltu ja käyty leikkimässä jäälinnalla, joka on rakennettu tuohon ihan meidän viereen. Se on hieno se :)

Ollaan pulkkailtu päiväkotiin ja päiväkodista pois.

Ollaan kuunneltu robinia ja fröbelin palikoita ja laulettu laulukirjat monta kertaa läpi.

Sitten ollaan oltu kiireisiäkin, koska mulla alkoi se työharjoittelu. Loppurutistus vuorotyötä ja kahden henkilökohtaisentutkintosuunnitelman tekoa. Koulussa käytyjen kurssien palauttamista mieleen.
Uuden oppimista työpaikalla. Pitkiä työmatkoja (näillä keleillä mennään 1,5 tuntiin per suunta).  Aikaisia herätyksiä ja huonosti nukuttaja öitä. Välillä muutama hyväkin mahtuu joukkoon.

Kumpa tämä ois pian ohi. Jos ja kun  tästä selviä, selviän mistä vain.

Psykoterapia. Se mulla alkaa huomenna. Sekin tuo lisää tekemistä viikkoihin. Joka viikko, samaan aikaan. Tämä jatkuu todennäköisesti monta vuotta. Sittenkö muka paranisin? Olenhan jo välillä voinut paremmin. Välillä huonommin. Eli normi mielialanvaihtelua. Tai ei ihan normi, se on sitä ahdistuneisuutta. Se pitää saada pois. Normaalirajoille.

Just kävin viemässä Pyryn päiväkotiin. Nyt syön ja lähden iltavuoroon. Kotona vasta klo 23. Pitkiä päiviä on. Koska matkat ovat pitkiä. 

Ps. Pyry voi hyvin! On edelleen suuri Robin fani. Rakastaa koiria (vaikka pelkääkin niitä). Tykkää tehdä palikoista torneja. Tanssii ja hyppii. Pussailee ja halailee jatkuvasti. Rakastaa mehujäätelöä. Rakastaa kylpemistä.Ei tykkää vaatteiden pukemista ja päiväkotiin lähtemistä ja sängystä aamulla nousemista (jos ei saa heti Robinia kuunnella). Ei tykkää käydä potalla. Puhuu omaa kieltänsä paljon. Tykkää olla yksin ja rauhassa meidän huoneessa. Tykkää laulukirjoista. 

Sellasta! Pientä kuulumista tässä muodossa. Palataan taas, kunhan tästä tas kerkeän. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)