tiistai 9. elokuuta 2016

Kesälomareissu


Me tehtiin pitkä pitkä kesälomareissu! Se kesti 2,5viikkoa ja siihen kuului monta eri yöpaikkaa, monta kaupunkia ja yksi mökkireissu.


Lämmöthän tietenkin suosi tämänkin reissun ajan. Mielettömän upeista keleistä on kyllä tämän kesän ajan saanut nauttia!


Kyllähän matkaväsymys iski jo ensimmäisen viikon jälkeen, mutta sinnillä jatkettiin vaan vielä toinenkin viikko ja vielä vähän päälle. Yllättävän raskasta on asua toisten nurkissa ja siinä samalla toisten aikataulujenkin armoilla lähestulkoon. Kaikilla meillä kun on omat juttumme ja omat  rutiinimme.  
Tästä viisastuneena uskon, että meillä on jatkossa joku mökki jostain kolkasta ja vierailemme vain muutaman yön muiden hoivissa.

Tietysti erityisen stressaavan muiden kotona lomailusta teki tuo vilpertti. Pyryllä kun riittää energiaa aina aamun heräämisestä sinne myöhäisiltaan asti. Hän ei vain osaa olla, vaan kokoajan mennään pää kolmantena jalkana.

(voin muuten kertoa, että kun reissussa rähjääntyy ja unta ei kertynyt kenelläkään mitään upeita määriä, ni nyt kotiin tullessa meille kaikille maistuu taas unet aivan loistavasti!)Loma huipentui mökkeilyyn ystäväperheiden kanssa. Siinä jo sai sen lomaviiliksen aikaiseksi. Tuli tarpeeseen se hetki. Pyrykin pääsi mökkeilyn lomassa järvelle vähän kajakkia kokeilemaan. Tykkäsi kyllä kovasti.

Lomailun ehdottomia tähtihetkiä oli Pyrylle serkutytöt ja pojat, sekä enot ja tädit. Heitä kaikkia pussailtiin ja halailtiin kovasti. Niiden lisäksi tietysti trampoliinit ja pallopelit. Trampoliinin ansiosta oppi hän hyvin hyppimisen taidonkin reissun aikana!


Itse nautin suunnattomasti ylläolevan kuvan maisemista. Luonnossa ja vedessä on taikaa. Ehdottomasti jatkossa pitää enemmän perehtyä lomailussa tähän tyyliin. 

Sunnuntaina sitten reissusta kotiuduttiin ja arki alkoi kertarytinällä heti maanantaina. Päiväkoti ja työelämä. Mukava oli palata tuttuun ja turvalliseen arkeen, vaikka ois vielä viikon lomailutkin maistunut.


Minä sain muuten loman päättymisen kunniaksi silmälasit! On tässä opettelemista uuteen tyyliin!Kotona on kyllä hyvä olla. Pyryn kanssa arki ja rutiinit on kaiken A ja O.  Pyry on niin kovin villi tapaus ettei tosikaan! Reissuun mahtui monia huolihetkiä siitä, että mihin poika on kadonnut sen sekunnin aikana mitä et häntä silmällä pitänyt. 


Nyt lopetan kirjoittamisen. Ois ollu viel vaikka mitä, mutta tää kone kokoajan sammuu. Rikki mikä rikki. Ei taida hermot enää kestää kirjoitella tällä tätä blogia. Katsotaan, että millon siis on lisätekstiä tulossa, jos edes tulee :(. 

2 kommenttia:

  1. Elä lopeta kirjottamista,sun juttuja on niin kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en lopeta en! :) Mies hankki mulle "väliaikaisratkaisu"-koneen. Eli jutut jatkuvat!

      Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)