torstai 10. marraskuuta 2016

Omaan vuoteeseen totuttelua. Totu Pyry totu.


Oltiin viime viikonloppuna Turun Caribialla kylpemässä oman perheen voimin. Teki taas kylpyläloma niin hyvä. 

Hotellien aamupala on aina jotenkin ihan mun lemppariasia.  Kahvia litroittain, munakokkelia, leipää,  vihanneksia ja tietty ne suklaaherkut kruunaa sen kaiken.  Olenkin aina kärppänä tarkistamassa jälkkäripöytää ja ihmettelen suunnattomasti lähes joka kerta, että missä ne suussasulavat croissantit on sen suklaalevitteen kera? Ne nimittäin on se mun kohokohta!  Oon todennut, että niitä tarjoillaan vain ulkomailla. Eli suomen kylpylöissä on parantamisen varaa tämän suhteen ;) . 

Pyry nauttii kovasti uiskentelusta. Parasta on liukumäet ja suihkulähteet,  mistä vettä tulee kovasti kasvoille.  Kovasti haluaisi myös yrittää mennä kokonaan veden alle, mutta kun hän ei vielä ymmärrä sitä,  että siellä pidetään suu kiinni ja sitä vettä ei saa niellä. Se tulee sitten aikanaan senkin asian ymmärtäminen. 
Eilisiä otoksia nämä kuvat. Helsinki on saanut valkoisen lumihunnun päällensä. Me nautimme kovasti! Paitsi, että tuo  pieni mies ei ymmärrä sitä, että lumi ei ole syötävää ja sitä kun kovasti yrittää hänelle viittomin selostaa sadannetta kertaa, alkaa lumifiilis kadota sekä äidiltä, että pojalta. Mutta toistoa toistoa.  Sitä tarvitaan tuhatkertaiset määrät enempi näiden tyyppien kans. 

Meillä on taasen menossa kotona iltaisin unikoulu. Yöthän Pyry nukkuu nykyään melko hyvin, mutta kun nukkuisi ne vielä omassa sängyssä niin nukuttaisi me vanhemmatkin hyvin.  Pyry nimittäin pyörii täyttä ympyrää koko yön. Erittäin levoton nukkuja ja ei auta tähän painopeitot. Semmoinen siis käytössä kuitenkin on. 
Nukutamme hänet siis omaan sänkyyn , mikä on pojalle erittäin vaikea paikka. Huuto on sen mukaista. Jossain vaiheessa sitten vain kyllästyy huutamaan ja nukahtaa. Yöllä annamme tulla viereen. Siihen yönukutteluun ei jaksa meistä kumpikaan ryhtyä. Ennemmin sitten heräämme siihen yöllä kun joku Pyryn raajoista on suussa. 
Yksi asia kerrallaan. Nyt on se omaan vuoteeseen totuttelu. 
Kolme iltaa takana, montako vielä edessä?

Esittelee tässä joku päivä päiväkotikuvat. Sitten kun ne saan tilattua. On taas niin söpöjä kuvia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)