keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Miten tämä raskaus eroaa Pyryn odotusajasta?


Heti tähän alkuun on pakko kuvia esitellä muutama. En voinut vastustaa kiusausta. Taaskaan. Newbien vaatteet ja alennus = varma ostaminen.Aivan ihana ostella tytölle vaatteita. Niille löytyykin valinnanvaraa ihan erilailla kuin pojille. Musta nämä newbiet on älyttömän nättejä.  Aivan meinasin seota. Jossain oli pidettävä raja. 

Sillon kun sain kuulla, että mahassa köllii tyttö ni kävin jo nämä alla olevat hakemassa kirpparilla. Niin söpöä. Ja ihanaa. En kestä. 

Nii.. Piti kertoa, että miten tämä raskaus eroaa Pyryn odotusajasta? Vaikka miten. 

Pyrystä en kokenut kuin raskausviikolle 8 asti pahoinvointia, joka oli suhteellisen lievää. Nyt kärsitään vielä rv 15 viel ajoittain pahoinvoinnista, esim. Tänä aamuna ei oksennus ollut kaukana kun en heti herättyä syönyt. 

Pyryä odottaessa kaulani oli täynnä irtoluomia. Hyi. Nyt ei. 

Silloin naamanikin kukki ja hiukset  oli kokoajan rasvaiset. Nyt kasvoni ovat ihanan sileät ja hiukset on lähes hamput kun on niin kuivat.  

Silloin en potenut päivisin väsymystä, nyt poden jatkuvasti. 

Silloin en voinut juoda kahvia. Nyt on lähestulkoon pakko juoda. Muutama viikon tauko kyllä oli pahimpina pahoinvointi viikkoina. 

On näissä raskauksissa jotain samaakin: 
-Iskiaskivut on vallanut mut jo nyt.  Pyry raskaudessa jouduin jatkuvasti olla sairaslomalla jo viikolta 15 lähtien. Nyt tuntuu aivan samalta. Mutta aion silti vielä kyetä työntekoon. Haluan. En halua viel jäädä kotiin. 
- ihan samalailla tykkään suolaisesta ruoasta kuin aikaisemmassa raskaudessa, paitsi että nyt on suolakurkut uus tuttavuus. Niitä ei viimeksi mennyt.
-hiuksia irtoo ihan älytön määrä kokoajan, niinkuin Pyrynkin aikana. 

Enempää ei tuu vielä tässä vaiheessa viikkoja mieleen. 

Me täällä katsellaan Pyryn kanssa muumeja. Hänen ehdoton lemppari. Kohta hän näkee ne taas ihan livenä. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)