maanantai 28. toukokuuta 2018

HuvipuistoiluaOltiin viikonloppua viettämässä Tampereella. Yövyttiin Tampereen Holiday Club kylpylähotellissa ja käytiin hurvittelemassa Särkänniemen huvipuistossa ja tutustumassa Koiramäen eläinpuistoon.Pyry osasi todella hienosti olla muutamassa laitteessa yksin ja oli aivan onnensa kukkuloilla vauhdin hurmassa.

Hän säntäsi kyllä laitteesta toiseen juoksuaskelin kuumasta ilmasta huolimatta. Jäätelö ja vesi meni ruokana sekä juomana, muut ei maistuneet helteessä. Hän oli kyllä niin innoissaan!

Monen tunnin hurvittelun jälkeen suuntasimme Koiramäen eläinpuistoon.
Koiramäen eläinpuisto oli kyllä mun mieleen eniten. Ihania villasikojakin saimme ihastella!Hehän olivat melkein kuin lampaita!Pyry ei niin eläimistä välittänyt. Hän näet pelkää eläintä kuin eläintä. Vähän harmillista sinänsä, sillä eläimet on omasta mielestäni todella mielenkiintoista seurattavaa ja se niiden silittely on oikein terapeuttista. Pyryä kammottaa jos heistä lähtee kova ääni. Se saa hänet olemaan jatkuvasti eläinten seurassa varpaillaan ja pitää käsiä korvillaan.


Päivän jälkeen lepo maistui hotellihuoneessa, sisko seurana, mutta uimassakin oli vielä käytävä silti. Uni maistui aivan tosi hyvin varsinkin Pyryllä seuraavana yönä.

Reissun ensimmäisenä iltana käytiin ihailemassa hotellin vieressä olevia maisemia. Sanoinkin I:lle, että jos tampereelle muuttaisin ni olisi se tuo alue, sillä lenkkeilymaastot oli aivan upeita!
Ja olihan siinä lenkkeilymaaston matkan varrella paljon ihmeteltävää myös Pyrylle.

Lasten ehdoilla tehty reissu ja oli oikein ihana reissu tosissaan. Jos nämä ois halvempia reissuja ni näitähän vois tehdä vaikka joka viikonloppu!
Mutta tänä kesänä on tulossa vielä monen moista reissua ja ihmeteltävää Pyrylle. 
Niistä kerron teille ihan varmasti aina tilaisuuden tullen tänne. Aika on tällä hetkellä erittäin kortilla. Pyryn pikkusisko vie totaalisesti minun ajan ja tällä hetkellä yritän iltaisin päästä ajoissa nukkumaan, sillä meidän yöt valvotaan tällä hetkellä. Pikkusiskolla on atopian ja masun kanssa ongelmia ja on hyvin allerginen pieni tapaus.
Nämä edellä mainitut jutut mua uuvuttaa ja en jaksa usein sitten kirjoitella, vaikka mielessä tämä blogi on mulla joka hetki! Hirveän tärkeä juttu mulle purkaa ajatuksia ja meidän meininkejä.

Ihanaa alkavaa kesäkuuta kaikille! Palataan pian taas asiaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)