sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Brunssia, flirttiä ja omaishoidonvapaata
Pyry hoivaa pikkusisko Kuuta täydellisesti. Hän on ihan paras veli ikinä. Muutaman kerran on tullut tilanne missä Pyry on yrittänyt nipistää siskoa. Ei siis ole nipistänyt, mutta nostanut käden ylös ja katsonut meitä sillee et "jos nyt nipistäisin ni kuin kovasti te sitten suuttuisitte". Hyvin pian on tullut katuma päälle ja itku silmässä halannut siskoaan. En osaa edes sanoin kuvailla kuinka rakastava
veli Pyry onkaan. En osannut ikinä mitään tällasta kuvitella.
Kuu nauraa myös Pyrylle sen makeimman naurun!

TIETOISKU: Kuu nimi on tullut siitä, että päätimme antaa vauvalle sellaisen nimen, minkä Pyry osaa sanoa lähes vaivatta. Välillä se U hieman taittuu Y:n muotoon, mut useimmin se tulee oikein nätisti. Yleensä Pyry lausuu koko Kuun nimi rimpsun sukunimineen päivineen. IHANA! 


Tosiaan viikonloppuun kuului sekä brunssia, että Pyryn yökyläilyä tilapäishoitopaikassaan. 
Eilen menimme  mahdollisuus lapselle ry:n ja kvtuki57 järjestämälle brunssille kvtuki57 tiloihin.  Siellä oli siis tarjolla vertaista seuraa sekä vanhemmille, sisaruksille, että itse erityislapsille/-nuorille. He olivat järjestäneet sinne esim. flirttipajan, parisuhdepajan ja sitten siellä pääsi myös maalailemaan. Harmi kun en ottanut kuvia brunssista, mutta se oli todella maukas ja monipuolinen ja sen olivat toteuttaneet osa eilen tapaamistamme erityisnuorista. Teki suuren vaikutuksen kyllä ja ehdottomasti haluaisin Pyrynkin tämmöiseen kokkikerhoon mukaan jossain vaiheessa, hän kun on erittäin kiinnostunut aina seuraamaan minunkin kokkailuja.


Tässäpä tämä meidän maalari työn touhuissa. Maalaukset tulevat pääsemään Pyryn huoneen seinälle raameihin tuota pikaa. Sen verran hienot kuvitukset maalasi kun maalauksen aiheena oli "meidän perhe". 

Siellä flirttipajassa oli mahdollisuus ottaa sitten kuvia omasta perheestä. Tässä alla yksi niistä kuvista mitä otimme. Flirttipajassa oli myös hyviä kysymyksiä flirttiin liittyen ja se saikin miettimään omaa parisuhdetta. Onhan meillä sellaista pikkuflirttiä aina sillon tällöin, mutta kyllä sitä on ehdottomasti tuotava vielä vähän enempi tähän meidänkin arkeen. Sitä kun tuppaa niin elämään lasten ehdoilla, että flirttikin meinaa unohtua. Se ei paljon aikaa vie jos välillä vähän ohimennen halaa ja pussaa tai sanoo jotain positiivista toisesta.  Siittä tulee sitä paitsi ihan huippu fiilis. Onkos teillä perheellisillä paljon flirttiä päivissä? ja jos niin millaista?
En lakkaa ihmettelemästä sitä, että kuinka ihanan perheen olen saanut! Tää kuva kertoo kyllä sen miten paljon rakkautta tässä perheesssä on.  Eli kaiken sen tärkeimmän, minkä ympärille kaikki muu rakennetaan.


Eilinen brunssi teki siis tehtävänsä.


Brunssin jälkeen Pyry lähti yöreissulleen ja odotimme jo I:n kanssa iltaa, kello 20 ja sitä, että Kuu nukkuu ja meillä on aikaa toisillemme. Yleensä Pyryn nukutus vie I:ltä niin kauan aikaa, että meillä ei sitä kaksinolo aikaa ole. noh. Kuu päätti pitää huolen , että ei ollut nytkään. Hän nukahti klo 22.30.  No josko ens kerralla.

Nyt olen kotona Kuun kanssa kaksiin. Pyry mummin ja vaarin kanssa kaupoilla ja jätskillä ja I harrastuksensa parissa.  Innolla kohti uutta viikkoa ja sen tuomaa lämpöä. Nautitaan!2 kommenttia:

  1. Onpa Pyry kasvanut ihan älyttömästi! On niin ison pojan näkönen noissa kuvissa. Oon teitä seuraillut aikalailla alusta asti, niin hyvin muistan, kun hän oli ihan pikkunen :D Ihanat lapset teillä kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hän on todella iso poika jo! ihana ku seuraat meidän elämää :)

      Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)