keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ryömimistä ja ikävöintiä!

Meidän oma ihana I -ukko on ollut nyt työmatkalla ruottissa muutaman päivän, ja sen huomaa! Kyllä me nii ollaa ikävöity että mitenhän me jaksetaan vielä kaksin tää viiminen ilta?
Ei varmaan oltais jaksettukaan, jos ei Pyryn kummitäti ja mun sisko ois täällä ollu pitämässä seuraa. Kiitos!

Ikävä myös niitä yli 20 asteen ulkolämpötiloja. Mutta ihanasti tuo kevät ja kesä tekee tuloaan, lumet sulaa, aurinko paistaa, rairai!
Ulkoilukin on paljon mielekkäämpää! Kiikkumassa käydään melkein joka päivä, lenkillä myös! Nykyään Pyry ei nuku vaunuissa ulkoillessa, vaan istua nököttää vaunuissa maisemia ihmetellen ja välillä huudellen vastaantulijoille kummallisuuksiaan. :D

Pyryn kanssa on niin lystiä olla! On hän niin ihana!
Nyt on kovasti opiskellut ryömimisentaitoa, osaakin jo edetä hienosti metrinkin matkoja, omalla hienolla tyylillään, sillee kyljeltä kyljelle, kovasti itseä venyttäen, ja käsillä vetäen ja jaloilla potkien. Ei ihan vielä mene oikean ryömimisenmalliin mutta jota kuinkin! Sain videotakin tilanteesta, mutta, kuvasin sen väärinpäin :( ni en viitti tänne sitä laittaa ettei tarvi teidän alkaa voimistelee :P

Tänään olisi ollut se oikea laskettupäivä vuosi sitten. Tänä päivänä Pyry olisi voinut syntyä, tai tästä muutaman viikon päästäkin vasta! Nythän tuo herra on jo kohta 1v2kk! Tuossa se sitten istua nököttää nokka kiinni tvssä, katsellen pikkukakkosta! :)

Viime perjantaina kävin laivailemassa muutaman ystävän kanssa. 22h risteily. Toi vain ison koti ikävän ja sitäkin ihanamman kotiinpaluun! On se ilo saada olla kotona kahden , toisen vähän isomman ja toisen vähän pienemmän, mussukan kanssa.  :) PUSPUS!

En oo pitkään aikaan kertonut mun laihdutuksista. Noh, tossa muutaman viikon ajan tuli mässättyä oikein kunnolla, jäi pääsiäinen päälle. Noh, nyt ollaa tää viikko menty sitten taas "jutan superdieetti"-ohjeella ja kyllähän tää on ihan mahtava tää olotila minkä terveellisestä ruoasta saa! Ennen nukuin Pyryn kans kolmet päikkärit, nykyään Pyry nukkuu ja minä en! :) Virtaa siis piisaa, kilotkin ehkä karisee taas pikkuhiljaa. Näillä mennään taas hetki. Kohta taas pistän kakkosvaiheen päälle ja nutraan muutaman viikon ajan.

Nyt voisin raahautua minun oman pikkupeikon viereen olkkarin lattialle ihmettelemään lastenohjelmia. Moii!
1 kommentti:

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)