torstai 21. marraskuuta 2013

pitkästä aikaa kuulumisia.

Ollaan pidetty tässä palaveria lääkärin kanssa lähes joka toinen päivä, Pyryn masuvaivoista. Nyt on viety miljoonia eri näytteitä labraan ja odotellaan viikko vastauksia. Jos ei niissä mitään näy niin sitten vissiin jonkun sortin seurantajakso jonnekkin sairaalaan.
Nyt kylläkin on kakka ollut kiinteämpää, johtunee banaaneista, mitä ollaan "urakalla" syötetty. Väristä vain huomaa sen että jotain kipuja siellä masussa kylläkin on!
Ollaan alettu hieman yhdistämään näitä meidän öitä ja Pyryn lisääntynyttä pulauttelua myöskin tähän samaan vaivaan. Ennen Gaviscon auttoi hyvin, ettei pulautuksia päässyt tulemaan, mutta nykyään, vaikka lääke menee edelleen, on pulauttelu taas alkanut.
Nuo yötkin on niin hirveitä! Poika lähentelee jo kahden vuoden ikää ja vieläkään yöunet ei oo kokonaisia.
Viime yö onneksi meni hyvin. Mutta sitä edelliset kuukausien unet on ollut ihan kamalia. Tuntiin mahtuu jopa viisi herätystä -.-. Eihän tuo nyt vaan ole normaalia.

Pyryn uusi maja. Ikeasta 15e :)
Meitä pyydettiin alkaa punnitsee Pyryä useammin. Voi seurata näin painonnousua, koska tuota pulauttelua on nyt ollut.
1v7kk neuvolassa oli painoa 9250g. Nyt eli 1v9kk painoa on 9500g. eli 250g tullut 2kk:ssa! Se on vissiin ihan hyvä? Pääasia että tulee, eikä tipu alemmaksi.Eiliset päiväunet kun jäi välistä ni kaveri oli tässä
asennossa lähes kokoajan siihen asti kunnes nukahti isin syliin
Itestäni vielä sitten kertoilen.

Tuo mun laihdutusprojekti on hieman heitetty sivuun. Sain sen jonkun 7kg pois. Pois on pysynytkin. En enää siis tällä hetkellä laihduta, mutta tarkkailen syömisiä. Jokaista suuhun mentävää palaa mietin, oonko sen ansainnut ja kannattaako sitä syödä.
Päätin tehdä tämmöisen ratkaisun, ihan oman psyykkisenvoinnin vuoksi.
En ole mitenkään ollut maailman iloisimmalla tuulella tässä hetkeen. Sen takia myös kirjoitukset jäänyt vähemmälle.
Tässä on nyt vähän vaikka ja mitä, ja ne asiat pitää saada itsensä kanssa ensin kuntoon, ennen kun rääkkään itseäni laihdutuksella.
Painoa en siis tarkkaile, syömisiä kyllä. Herkuttelen jos haluan, mutta vain vähän kerralla. Kyllähän tälläkin taktiikalla ylipainoinen ihminen saattaa laihtua ihan huomaamatta. :)

Pääasia lienee se että mun mieli voi hyvin. Jos mun mieli voi hyvin, voi mun koko perhe hyvin. :)

Kohta lähdenkin hierottavaks. On niin jumissa vasenpuoli selästä ja niskasta että meinaa pää räjähtää. Välillä  vasemmassa silmissä sumenee kun teen jonkun väärän liikkeen.

kokeiltiin tonttupukua :D Pysy tuon yhden sekunnin
paikallaan ku ajattelin että joulukuvat otettais.
Tämän kuvan jälkeen, kuvista ei saakkaan mitään
selvää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)