maanantai 4. marraskuuta 2013

"Anna"

Pyry osaa pyytää asioita, sanomalla "anna".  Muutama päivä sitten tämä tuli ilmi, maitoa pyydettäessä. Ihana!

Pyryn yöunet on taas varastettu. En tiedä kuka on ne vienyt.

Ulkona sataa ja vähän masentaa.

Jotain positiivista ; minä oon kuusi kiloa kevyempi ja seitsemän senttiä ohuempi vatsan paksuimmasta kohtaa. Tästä on projektia hyvä jatkaa.

Oon kyllä ottanut jo muutaman salaattiaterian takasin päiviin. Herkuttelinki hieman lauantaina. Olin mielestäni sen ansainnut.

Huomenna on Pyryn fysio- ja puheterapeutin käynnit. Minä en itse niihin pääse. Syystä että mun jalat kuvataan ja on lääkäriaika. Selviää siis että tehdäänkö mulle oikeaan jalkaan sääriluun oikaisu leikkaus. Hui. Jännittää. Polvi on siis erittäin huonossa kunnossa ja syytä siihen etsitään. Jospa pääsisin näistä jatkuvista kivuista.

Tuossa tuo söpöliini nyt istuu potalla ja odottaa että äiti pelastaa hänet päiväunille!

5 kommenttia:

 1. Hei! oon ennekin ihmetelly samaa asiaa,mutta nyt kysyn! Miksi et pidä Pyryllä kenkiä jalassa ulkona??

  VastaaPoista
 2. Oot kysyny tuota ennenki ja olen vastannutki. Vielä kerran; nuo kengät mitkä on Pyryllä tässä jalassa, on Stonzit jotka on todella kätevät, varsinkin silloin kun lapsi ei vielä kävele. Googletappa. Ja jos tarkkaan katsot uudestaan kuviani, huomaat että Pyry käyttää myös normaaleja kenkiä.

  VastaaPoista
 3. Ja tässä kuvassa ei edes näy että mitkä pyryllä on jalassa..

  VastaaPoista
 4. Suloinen! Haluaisin kysyä nyt kun en ole vielä uskaltanut että miksi pyryllä on niin pitkät hiukset? Ei siinä pahaa ole,kunhan ihmettelin. Ihana poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aina ollut sitä mieltä et jos pojan saan ni annan hänen hiuksien kasvaa ihan rauhassa. Ja minusta ne sopivatkin niin täydellisesti pikku miehelle :) ei siinä sen ihmeellisempää syytä ole. :)

   Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)