lauantai 22. maaliskuuta 2014

Touhuja

Tämä viikko meni aika hyvin ulkoillen Pyryn kanssa.
Maanantaina käytiin tutustumassa lähipuistossamme toimivaan "äitikahvilaan". Siellä oli paljon lapsia ja äitejä.  Yksi heistä tuli meidät sinne sisälle pyytämään. Oli aika mukava yllätys!
Muutamaan ihan kunnolla tutustuinkin, ja sovittiin tapaamisia jatkossakin :)

Se toimii siis MLL:n kustantamana. Siellä on ilmaisia kerhoja lapsille, 2 vuotiaasta eteenpäin. Kaupungilta sinne pitäisi paikkaa hakea, jos sinne haluaisi lapsen saada.

Sinne tulee 31pv.tätä kuuta valokuvaaja. Sinne saa oman lapsen tuoda. Me sitten varattiin aika, saadaan siis ensimmäiset viralliset kuvat Pyrystä. Ne olkoon sitten 2v kuvaukset :).

Tiistaina oli mun synttärit. Kärsin jonkin asteisesta kolmenkympinkriisistä selvästi. Olin pahamaineinen kakara, koko päivä. Silti tuo I jaksoi illalla ilahduttaa mua suklaalla. Sain myös johdottoman imurin, johon samaan kuuluu rikkaimuri. Ihana kapistus!

Keskiviikko meni sitten ystävien kanssa. Meidän piti pitää peli-ilta. Pyry pitikin sitten sen edestä pienen iltavillituntinsa ja nätti kävelynmerkkejä, ottamalla jopa NELjÄ  askelta. Täysin ilman tukea. Jee!

Torstaina askelia tuli enimmillään kolme.
Kyllä se tästä! Kohta hän pääsee toteuttamaan itseään vieläkin enemmän!
Sitä innolla odottaen =).

Torstaina oltiin käymässä hoplopissa. Pyryllä oli sielä kaveri mukana, mutta kaveri on sen verran vauhdikkaampi, meni sinne sun tänne, että me sitten Pyryn kanssa enemmän vietettiin aikaa pallomeressä, mikä on ihan Pyryn lemppari.
Kyllä hän vähän kävi kokeilemassa kiipeilyä.
Mutta kaikki oli hyvin jännää ja pelottavaa. Itkuakin siinä vähän aluksi tuli.
Mutta onnistunu reissu kaikenkaikkiaan!

Nyt oon siis kotiutunut sairaalasta kotia. Valvottuja tunteja nukutuksen jälkee alkaa olemaan jo reilut 30.. Silmät painaa mahdottomasti, mutta pelkäänpä ettei kivuilta vielä tänäkään yönä nukuta..
On kyllä niin mahdottoman kipeä tosissaan. En ihan tätä olisi arvannut.
Suihkuun oisi tehnyt mieli mennä, mutta portaat teettivät liikaa työtä, en päässyt edes yhtä rappusta alaspäin. :/.  Joskos huomenna?

Alla sitten vähän kuvia. Varsinkin Hoplop reissulta...

Adios.

2 kommenttia:

  1. Paranemisia sinne ja mukavia touhuja ollut teillä! :) Saithan kunnon kipulääkkeet sairaalasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sain iha hyvät tropit! Yöunet oli todella huonot, Mutta kyllä sitä kuitenkin tuli nukuttua hetkittäin =)

      Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)