perjantai 25. huhtikuuta 2014

Maito/soija-allergia

Eilen juttelin suolistolääkärin lääkärin kanssa Pyryn jatkuvista ripuleista ja maidottomasta kokeilusta. 
Kyllähän se nyt niin on että, Pyryllä on maitoallergia ja sen lisäksi myös soija-allergia.
Elikkäs nyt jää taas pois kokonaan maitotuotteet. Menemme jonkun aikaa niin, sitten kokeillaan pikkuhiljaa tuoda takaisin maitotuotteita.  Katsomme niin siis sen että, kestääkö Pyry minkälaisia maitomääriä. Eli pienimuotoista siedätyshoitoa.

Lääkäri varasi myös meille ajan ravitsemusterapeutin luo.  Sieltä Sit saadaan hyviä vinkkejä siihen, mitä voidaan Pyrylle syöttää.

Jos maidottomasta /soijattomasta ruokavaliosta ei suurta muutosta saa aikaan, pitää myös kokeilla muiden tuotteiden pois jättöä. Sellaisten jotka allergisoi herkimmin.

En nyt kyllä ois toivonut tuollaisia allergioita, mut parempi sitten näin että,  syy ripuliin ja ihottumiin on selvinnyt. Ainakin pitäisi olla.

Meillä on tällä viikolla ollu fysioterapeutin ja puheterapeutin tapaamiset. Kyllä he kovasti Pyryä kehuu kehityksessä. Jokaisen asian suhteen.
Saatiin lisää vinkkejä, varsinkin suunmotoriikan kehitykseen. Ajattelin ottaa kuvia näistä jutuista ja kertoa teille sitten kuvin, mitä kaikkea me Pyryn kanssa päivisin tehdään ja millä välineistöllä. :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä että jotain selvii, vaikka alöergiat ei oo koskaan kivoja :/

    Mistä toi Pyryn hattu on? :) se on ihana! Ja sopis niin hyvin meijän täystuholle :D

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)