keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Holiday Club Saimaa kylpylä -Juhannus

 Viime vuonnahan olimme viettämässä Juhannusta Turun Caribia kylpylässä, niin nyt tuli oiva tilaisuus toistaa viettotapa ja näin teimme. Saimme I:n vanhemmilta lahjakortin, koska heillä ei ollut erinäisistä syistä, mahdollisuus sitä käyttää. Näin budjettimmekin sitten riitti tähän oivaan viettotapaan.  Matka-aika helsingistä; 3 tuntia.


Tämän näköinen oli kylpylä edestäpäin. Ei mitenkään edustava,
mutta tarinansa silläkin, nimittäin kylpylähän ei ole vanha ja
se on tehty vanhan mielisairaalan tilalle. :)
Sänkymme pääty. Oli oikein nätti huone.


Pyryn tyyliä ;)

Kylpylän vieressä on Angry birds -puisto. Oikein mukavan oloinen sisäleikkipaikka, kahdessa kerroksessa; alemmassa pienille lapsille, ylhäällä sitten vähän jo isommille. Mutta me tsekattiin kumpikin kerros ja kummassakin oli Pyryllekin paljon ihmeteltävää. Esim nämä kaksi seuraavaa kuvaa on ylhäältä.

Seinäkiipeilyä. Pyryn tyyliin pompittiin vaan
patjalle.
Vähän lintujen ammuntaa.

Alakerrassa oli sitten tämä palllomeri, joka
tietty on aina ollut Pyryn mieleen. Siellä
viihdyttiin pisimpään.
Tämä rata oli sellainen missä pehmeistä palikoista
tehtiin linnoja. Lapsi pystyi sitten vaijeria pitkin
liukua sinne ja
tuhota se linnakkeen. Se oli hauska, mutta
Pyrylle liian haastava.


Vietimme siis sisäpuistossa lauantaipäivää. Muutenhan me suurimman osan ajasta oltiin kylpylässä. Pyry rakasti kylpemistä tosi paljon. Väsykin oli kylpemisen jälkeen sen mukainen.  Siellä ei saanut kuvia tai videota ottaa, niin se puoli jää pois. Mutta kaikille voin sitä suositella, tykkäsimme kovasti!Saimaan rantaan oli järjestetty juhannusaktiviteettia. Löytyihän sieltä jopa tuo kokko, joka toi sitten kunnolla sen juhannustunnelmankin. Pyry oli tässä kohtaa jo niin poikki että nukku koko rantaan meno ajan ja siitä aamuun asti.


Palataanpa vielä sisätiloihin. Musta tää oli niin hauska paikka! Ravintola, joka oli suunniteltu jääkiekkokaukalon ympärille! Siinä syödessä olisi voinut seurata peliä, jos sellaista olisi ollut!
Tuonne sai siis hotellinasukkaatkin mennä pelailemaan.Sunnuntaina ajelimme sitten kotia takaisin. Oli kyllä niin rentouttava loma, välittämättä siitä että sain kamalan mahakipukohtauksen siellä ja Pyryn monta viikkoa jatkunut flunssa toi pojalle kuumeen ja sen mukana melkoisen yskän.

Käytiin sitten eilen lääkärissäkin. Kurkku punoitti ihan huolella ja keuhkoputkissa rohisi, diagnoosina vain melkoinen virus. Tätä sitten parannellessa edelleen. Ihme ja kumma, mä en oo viel sairastunu, Kumpikin poikapuolisista on. Jos tää olikin se miesflunssa? ;)


tuleva mmaalivahti? sen verran venyy!


Nyt juoksemaan tuon täystuhon perään. Kaikella rakkaudella.

1 kommentti:

  1. Mukavan oloinen juhannus ollut teillä hotellioloissa. Olis kelvannut! ;) meillä sopparista on sen verran vähän aikaa, että kyllä ne hotelliolosuhteet on vielä tuoreessa muistissa. Oottako muuten käyny sopparilla vielä koskaan?

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)