tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kohta on kesäloma pojallakin!


Tänäkesänä ei ole vielä oikein kunnon t-paita kelejä saatu. Kyllähän tuo mittari näyttää tälläkin hetkellä yli 20 varjossa, mutta kun yöt on kylmiä, niin se lämpö ei ole ihan sitä mitä kesältä toivoisi, saatika että t-paidalla tohtisi vielä kovin pitkiä aikoja ulkoilla. Tuullutkin on useana päivänä enemmän ku ikinä ennen ja eilen oli armottoman kova ukkospuuskakin. 
Ehkä se oikein lämmin kesä vielä tulee. Pyry toissayönä hieroskeli kovin silmiä ja nenää. Sieltä se kesäflunssa sitten poikaseen tarrautui. Vielä ollaan me vanhemmat terveenä. Saa nähä selvitäänkö tällä kertaa itse taudilta.
Matkakuume on kova. Tekisi mieli jonnekin etelään. Rantapallot ja napsut on ollut kovan selailun kohteena. Halvin allinclusive tälle kesälle olisi 1500e luokkaa. Mutta ei taida olla siihenkään varaa. Jääpi matka siis haaveiluasteelle. Josko sinne sitten pääsisi kun koulusta saan paperit käteen? 

Siintää meillä sentään pieni kylpyläloma edessäpäin. Sitä innolla odottaen! Siitäpä kuulette sitten reissun jälkeen. 
Pyryllä on vielä 6 päivää yhteensä päiväkotipäiviä jäljellä, sen jälkeen hän jää mun kanssa lomailemaan. En oo raaskinu enää aamuaikaiseen viedä päiväkotiin, vaan ollaa oltu kotona aamut ihan rauhassa ja sitten vasta kymmeneen on päässyt sinne aktiviteettien pariin. Mä nyt vain siis yksin nautiskelen, eli siivoilen ja lenkkeilen. Ihan mukavata näinkin, harvoin kuitenkin mahdollista.

Tänään tulee Pyryn uusi puheterapeutti käymään kotikäynnillä. Hän aloittaa sitten syksyllä Pyryn kanssa pitkän taipaleen ja Pyry näkeekin häntä sitten joka viikko pari kertaa. Se on loistokasta.

Nyt lenkin kautta poika kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)