keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kotikaupunki sydämessäni.

Tehtiin yllätysmatka Kokkolaan. Tuo mun ihana ukkoni vain yllättäin mulle ehdotti pidennettyä viikonloppua kotimaisemissani, joka tuli oikeasti niin hyvään saumaan! Pari päivää ennen sitä itkeskelin paljon kotona ja mietin että mitä tästä tuleekaan koko elämästä,  kun kokoajan olen kaikkeen niin varuillaan.
Siellä lomaillessa pelko taas hetkeksi hellitti, ainakin kaiken muun osalta mutta ei punkkien! HYIHYI! Mä niin inhoon niitä ja  missä tahansa mentiinkin niin tarkastelin hysteerisesti ihoa, ettei varmasti ole tullut mihinkään sitä petollista piipertäjää. Ei ollut (hah!).

Matka meni taas niin nopeaa että huhhuh. Kerkesin nähdä taas vaikka ja ketä, vaikka ajattelin että mennään ihan rauhassa, ei säntäillä, vaan lomaillaan. Oli kyllä taas niin piristävä reissu että taas hetken jaksaa.

Pyrykin oli huippu reissulainen. Automatkat meni lentäen ku jäpä viihtyi niin hyvin, vaikka ei enää viettänytkään matkoja nukkuen!


Nyt on mullakin alkanut virallisesti kesäloma. Eilen oli viimeinen koe tälle vuodelle (lääkehoito) joka yllätyspyllätys taas ihan olemattomalla lukemisella meni ihan nappiin! Musta tuntuu että mut on tehty tuohon hommaan! 

Tilailen muuten paljon Wish-sovelluksen kautta kaikkea roinaa kotiin, mm. koruja ja vaatteita. Pyrylle tilasin sieltä sitten sellaiset älyttömän söpöt housut. Järkyttävä mikä lemu niissä oli! Ne pyörii jo ties monetta kertaa koneessa ja ei ole haju poistunut. Sellainen pistävä. Ehkä joku säilöntäaine tms. Sitten kun tämmöisenä pelkopotilaana luin linkin lehdestä että Jyskin jotku lakanat pitää palauttaa takaisin kauppaan, koska niissä on jotain ainetta, joka aiheuttaa syöpää. Noh, tietysti mä aloin sit pelkäämään et jotain samantapaista myrkkyä on noihin housuihin laitettu ja en uskalla niitä käyttää. VOI VOI mun kanssa! Eihän tässä maailmassa mikään muu syöpää aiheuta, eipä.

Enää 2viikkoa ni Pyrykin jää päiväkodista kesätauolle. Ihanaa! Mitähän kaikkea sitä keksisi kesäloman ajaksi! 

Listaanpa tähän vielä Pyryn sana/viittoma -varastoa ja vähän muutakin osaamista:

- Lisää -viittoman viitto hienosti ja sanoo vielä viittoman mukana "tätää".  
- Isin viittoo omalla tyylillään ja sanoo "ssssss".
- Kaupan viittoo aivan oikein ja sanoo samalla "pauppauppa". 
- Tyttö näytetään kans oikein ja sanoo "tytty" tai "tyttyööö"
- Tyyny -sanan sanoo "tyyty"
- Kun kysyy mitä lintu sanoo niin vastaa "tytytyy"
- Osaa myös käyttää "haluaa" viittomaa
- Jano viittomakin tulee vähän omaperäisesti, mutta silti ymmärrettävästi.
- Kellon osaa myös viittoa ja samalla pitää sellaista "klikklokklikklok" -ääntä ja sanoo lopuksi että "käykäykäy" , tarkoittaen että kello käy :D.
- Laittaa sormen suun eteen kun miettii, oikea viittoma onki sit ihan erilailla! Kukin tyylillään.Heh.
- Fröbelin palikoita halutessaan lyö nyrkkejä yhteen ja sen jälkeen pärisyttää sormella huultansa! (matkien siis soo soo sormilla -biisin kertosäkeen leikkikohtaa).
- Robinia taas pyytää soittamaan huutamalla "KAH". 
- Puistaa päätänsä jos ei jotain halua ja monesti lisää myös "e" sanan siihen jatkoksi.
- Hyvää yötä kun toivotellaa, sanoo Pyry "tä". Eli paljon on käytössä viimiset tavut puhumisessa.
- "PÄÄÄÄÄ" ja hakkaa päätänsä samalla, jos siis kysytään että missä Pyryn pää on.
- Jos puhutaan kuuma -sanasta, aivan sama missä lauseessa ni Pyry alkaa puhaltamaan.
- Viittoo jäätelö -sanan  lipaisemalla etusormeaan kielellä. Melkein oikein ;)

Pyryllä riittää huumoria myös paljon. Saattaa osoittaa itseänsä ja viittoa tyttö-viittoman. Siihen kun tokaisen että Pyry ei ole tyttö, vaan poika, ni Pyry siihen nauraa räkäisesti "hähäääää". 

Melkoisen ihana pieni poika. 2 kommenttia:

  1. Ihanaa ja nautinnollista kesää koko perheellesi...taas sain pyry energiaa...vaude on hän vaan sellainen pakkaus.....

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)