keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Rv 13 ja nt-ultra.Siellä se meidän pieni mötkylä köllötteli letkeästi kädet pään takana ja liikuskeli hirveästi. Kätilö sanoi vauvan näyttävän jo nyt mahdottoman söpöltä tapaukselta. Uskon häntä. Eihän tuo mötkylä voi muuta olla! Pituutta päästä peppuun oli hurjat 5,5cm. Näkyi molemmat kädet ja jalatkin. Niskaturvotusta olin vain 1.1mm ja koko vasta raskausviikkoja 12+1. 
Laskettuaika on siis näiden tietojen mukaan 12.12.2017, eli meidän kihlapäivänä! Mikäs sen parempi päivä oiskaan! 

Kaikki vaikutti siis varsin hyvältä. 

Ultran jälkeen meninkin sitten vielä verikokeisiin jossa multa otettiin Nipt-testi. Tämmöinen testi on oikeus saada lapsivesipunktion sijasta, sillon kun ensimmäinen lapsi on ollut erityinen. Tämä testi kertoo siis aika suurilla prosenteilla sen, että onko vauvalla trisomiapoikkeavuutta. Kolmea eri trisomiaa siitä siis tutkitaan. 
Tulokset kuulemme ensiviikolla. 
Tämmöinen testi on myös yksityisellä ostettavissa itselle, mut on kuulemani mukaan erittäin arvokas testi. Yllätyksenä tuli myös se, että mahdollisuus tietää sukupuoli samalla on meistä vanhemmista kiinni. Siinä kun sekin selviää. Mitäpä luulette, että vastattiinko kysymykseen ei tai joo, kun kysyttiin, että halutaanko siitäkin vastaus tietää? Miten oisit itse tehnyt? Oisitko pystynyt vastustaa kiusausta jos kerran on tällainen mahdollisuus tiedossa? 
Vielä on mahdollisuus että testi ei onnistu. Joskus näin käy ja se johtuu siitä, että näytteeseen ei olla saatu riittävästi dna:ta.

Jännittävissä tunnelmissa siis etenemme tällä hetkellä. :) pääasia tietysti, että Ultrassa kaikki näytti mallikkaalta ja vauva voi mahassa hyvin ja hyvin eloisalta vaikutti. 


Ja taas tähän loppuun viel muutama kuva meidän "agusta". 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)