torstai 10. elokuuta 2017

Pyryn lonkkakuvauspäivä


Kello 10  startattiin auto ja lähdettiin lastenklinikalle. Näin hyvillä mielin oli aamusta poika vaikka ei aamupalaa edes tarjottu. 

Klo 12.15 piti olla kuvausten ja nukutuksen aika, mutta ne venyi 13.30.  Sillon sitten saateltiin Pyry kuvaushuoneeseen nukutettavaksi ja ite lähdimme käymään syömässä. 

Kävin aamulla itse siellä neuvolalääkärissä jossa todettiin et kohdunsuu on hiukan auki supistusten takia. Laittoi lähetteen polille, mut he soittivatkin sitten meidän syömässä käynnin ohella, että samantien päivystykseen kattoo tilanne. Noh, mä menin sinne siitä sitten ja otettiin bakteeriviljelyt ja tarkastettiin tilanne. Kaikki oli oikein ok (vielä ei kyl viljelyjen tuloksia tullut)  ja kohdunsuun tilanne ei haittaa, mut täytyy olla valppaana supistusten kanssa, koska tilanne voi olla ihan eri jo viikon päästä taas.  Vauvakin kasvanut puolenkilon painoiseksi ja oli oikein virkeä, niinkuin aina. 

Mun polilla käynnin aikana sit Pyry olikin valmis nukutuksesta. Siellä hän reippaana sitten oli mun sinne saapuessa. 


Nukutus oli mennyt tosi hyvin.  Ei mitään ongelmaa. Hoitaja sit kertoi, että lääkäri soittelee meille ensi viikolla kuvien tuloksia ja kertonee tulevaa leikkaus ajankohtaa. Sepäs seuraava jännitettävä juttu. 

Mutta kaikki täällä siis hyvin. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)