keskiviikko 2. elokuuta 2017

Mökkiloma taakse jäi..


Muumimaailmareissu piti olla viimeinen reissu tälle kesälle, mut muhun iski mökkikaipuu. 
Joten meillä kävi tuuri kun ystävät otti meidät mukaan mökille! Siellä oli kaikki mitä vielä tarvittiin tähän loman loppuun. Tärkeimpinä: ystävät, ruoka, aurinko, vesi ja sauna. Rauhaakin oli aina välillä, sillon kun lapset ei ottanut yhteen 😉.  
Siellä oli niin nättiä ja täällä kaupungissa kuuluvat melut ei sinne asti ylety. Se oli kans se juttu mitä vielä lomaan kaipasin. Aivan maailman parhaimpia  metsämansikoitakin päästiin syömään. 
Ja tietty löytyi luontopolku/laavureissulta myös mustikoita suuhun asti. 


Me nautittiin kyllä reissusta kovasti, vaikka minun "kisakunto" ei meinannut oikein riittää. Nimittäin yöt on ollut mulla tosi tuskaisia lonkka/reisikivun takia ja viimeisenä yönä sitten sen kivun lisäksi valvoin  lähes neljä tuntia pitäen mahasta kii, hyvin kipeitä vatsanväänteitä kun  tuli. Huomenna onneksi on hoito lonkan kipuihin varattu. Toivottavasti auttaisi, että saisin hyvät yöunet takaisin. 

Tässä vielä mun oma mutrusuu. <3


Niin hauska kaveri. 

Vielä on loppuviikkoon tulossa jännittäviä hetkiä. Ikimuistoisia sellaisia, voin vannoa. Kertoilen niistä sitten lisää myöhemmin. :) 

Ps. Nyt on alkanut jo Rv22 ja tänään I tunsi vauvan liikkeet aamulla mahan läpi. Nää on niitä mielettömiä juttuja aina. Pysäyttäviä. Ihana kun niitä tuntuu enenevissä määrin, vaikka istukka edessä onkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)