sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Kreikan, ei niin rentouttava, perheloma.Tosiaan, oltiin viikon lomamatkalla Kreikassa TUI:n järjestämänä. Zakyntoksen saarella, Alikanasissa. Pieni saari Joonianmerellä. Siellä minne piti osua hirmumyrsky. Onneksi ei se pahin kuitenkaan meitä riepotellut, sillä saimme kokea kuitenkin maan vapinaa jalkojemme alla ja järkyttävän mahataudin.  
Oli meillä paljon ihaniakin hetkiä loman varrella. Ja lämpöä riitti vaikka sateisiakin päiviä oli. Jos Pyryltä kysyisi mikä lomassa oli parasta niin hän vastaisi, että Bamse- nalle ja leikkipuisto. Tietenkin myös meressä uiminen. Siellä vesi oli 28 asteista, altaissa aivan liian viileää.


Myrskyn jälkeen kaunis valkoinen hiekkaranta oli täynnä meren kasvillisuutta.Matka tosiaan alkoi niin, että Pyryllä meni maha sekaisin lentokentällä, juuri ennen koneeseen nousua, ei oksentanut kuitenkaan. Tauti jatkui näin koko viikon. Puolessa välissä viikkoa Kuu alkoi oksentaa ja ripuloida (maha on edelleen sekaisin). 


Minulle tauti iski loman viimeisenä iltana ja todella pahana. Olin jo varmaan valmiiksi hieman kuivunut kun Kuu ei syönyt ruokaa, vaan roikkui rinnalla kokoajan, myös mun sairastuttuani.  Muutama tunti ennen koneen lähtöä olin itse vielä tipassa sairaalassa, muuten en olisi selvinnyt lennolle. Kuumettakin kun minulla oli. I:llä alkoi tauti hieman lievemmin myös vikana yönä, mut hän pärjäsi matkan hyvin sairaalasta saaneilla pillereillä, jota me saatiin pahoinvointiin.
Oli kauhein lentomatka ikinä, pääasia oli kuitenkin, että päästiin kotiin ehjänä, vaikkakin kipeänä.


Voitte vain kuvitella, että matka ei tuntunut mitenkään rentouttavalta vaikka all inclusive matka olikin.
Ensin sairastuu Pyry, sit tulee pientä maanjäristystä, joka oli muuten aika mieleenpainuva tapahtuva vaikka pieni järistys olikin. Sit tuli Kuu kipeäksi. Hän sai myös pahan yskän.Sitten iski myrsky ja sen jälkeen minä kipeydyn ja I siinä samalla myös. 
Vannottiin, että ei enää näin pienten lasten kans viroa kauemmaksi :D.

Olisi se reissu voinut mennä paljon mukavemminkin. 
Kotiin tullessa sitten pyykinpesukone hajosi ja jouduttiin ostaa uusi.
Vatsat on ollu edelleen hieman sekaisin. Varsinkin  pienimmällä, pahan yskän kera.
Tuntiakaan en ole nukkunut putkeen tässä sitten hetkeen.

Nyt on arki tullut takaisin ja tämä on hyvä. Huh. Nyt on vain paljon meininkiä tiedossa. Seuraavaksi kerron, että mitäs kuuluu Pyryn aivoille kun uni eeg:ssä kävimme. Sieltäkään ei nimittäin puhtain paperein selvitty.4 kommenttia:

 1. No voi harmi, sairastamiset on ikäviä varsinkin matkalla. Vatsatauti ja lentäminen ehkä pahin yhdistelmä. Kiva kun kuitenkin pääsitte matkastakin nauttimaan. Pääsit kotiin vaikka oli varmasti aikamoinen paluumatka. Huh, mikä seikkailiu teillä takanapäin. Toivottavasti Kuu paranee pian kokonaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan päästiin kotiin!melkoista luksusta !.:)

   Poista
 2. Pisti hymyilyttämään tuo kommentti ”Viroa kauemmaksi”.
  Oltiin nimittäin kerran perheen kanssa Tallinnassa, kun kaikki kolme lasta alkoivat oksentaa yhtä aikaa. Ruokamyrkytys, ehkä, mutta kymmenen minuutin välein jokai en antoi ylen. Respasta soitettiin lisää roskapusseja, pyyhkeitä ja lakanoita, ja yritettiin kahden aikuisen voimin hoitaa yhtä aikaa kolmea lasta
  - suurimpana toiveenamme silloin vain päästä kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ! Sitä voi tosiaan sattua ihan tuossa naapurimaassakin😂. Ei se teilläkään helpolta ole kuulostanut!

   Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)