lauantai 3. marraskuuta 2018

Tutkimuksia tutkimusten peräänRauhallista pyhäinpäivän iltaa kaikille!

Pyry pääsi isän kanssa leffaan tuossa hetki sitten.
Hyvin onnellinen poika sieltä kotiin tuli.
Pitkästä aikaa kuulumisia meiltä. Olen vihdoin saanut jo hieman nukkua kun lopetin imetyksen.
Enää ei Kuu heräile joka tunti lähellekään. Vielä on univajetta silti.


Meillä on tosiaan syksy menny väsyneenä. Ei oikein kukaan ole saanut nukuttua. 
Nyt onneksi Kuun osalta yöt rauhoittunut niin se helpottaa huimasti ainakin minua! Sitten kun Pyry hoidossa niin I nukkuu. Pyry käy tällä hetkellä paljon mummin ja vaarin luona yötä ja tilapäishoitopaikassa, että jaksaa myös I.

Pyryn yöt on tosiaan todella todella levottomia. Ei sitä oikein osaa edes kuvailla niitä. Pyryltä sitten tutkittiin uni EEG kuukausi sitten ja sieltä löytyikin paljon valveilla, sekä unessa tapahtuvaa epileptisformista purkausta aivoissa.
Nyt kuukauden sisällä on tulossa video EEG aika, eli Pyryllä otetaa aivosähkökäyrää yön yli. Siitä saa tulokset sitte 3-4vkossa. 
Sitä jännittäessä nyt. Yöt selittynee näistä purkauksista, mutta eri asia on, voiko niihin lääkkeillä vaikuttaa mitenkään. Vai onko yöt vaan kärsittävä lähes tulkoon valvoen jatkossakin? Se jää nähtäväksi.

Sen ohella Pyryn kanssa on tulossa aika kirurgille hörökorvien takia. Niitä vähän parannellaan. Toivottavasti tulee vieläkin hienommat korvat! Sellaiset, jotka ei vaadi nauhallista pipoa, että pysyy korvien päällä ja, että eivät kesäisin pala! Kiusaamisenkin takiakin asia on hyvä hoitaa ennen kouluun menoa. :)
Myös polvikirurgille menossa, sillä Pyry naksuttelee polveaan sijoiltaan. Se kuvataan ja ortopedi arvioi, että voiko sitä vain katella vielä.

Semmosia juttuja meneillään nyt.
 Paljon siis tutkimuksia ja väsyneitä vanhempia. Onneksi Pyry on hyvä potilas! Hän rakastaa lääkärintutkimuksia ja jopa labrassa käymistä, koska saa olla huomion keskipisteenä. 
Hän on ihanan sosiaalinen! Viimeksi hän auttoi lastensairaalassa laitoshuoltajaa siivoamaan käytäviä ja kiitteli tätiä kun sai lainata hänen moppiaan :D.

Sellaista kaikkea tällä hetkellä. Tekemistä riittää ja näin ollen täälläkin on hetkittäin hyvinkin hiljaista.
En lupaa, että tekstiä tulisi jatkossakaan nopeampaa tahtia. Tällä hetkellä ei vain ole tähän niin paljon aikaa kuin haluaisi.
Mietin jopa, että lopettaisin koko kirjoittelemisen, mutta se jää viel ajatusasteelle.

Palataan siis taas. 

-H-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)