torstai 27. joulukuuta 2012

Joulu

Niin se Pyryn ensimmäinen joulu tuli vietettyä, Pyryn helsingin mummin ja vaarin luona.


 Päivä meni ihan loistavasti. Poitsu nukkui yhet 2h päikkärit. Valvoi sitten muuten 15.30-22.30 välisen ajan, mitään mukisematta. Noh, kyllähän se veroitti sitten seuraavasta päivästä, mikä menikin vähän jokaisella nukkuen. 
 Pyry sai lahjaksi vauvapulkan, "lorupussin", soittopelin, sammakkopehmolelun/purulelun, oman pienen matkalaukun missä oli paljon vaatteita ja sellane ihme härveli mitä en osaa edes selittää, mut siinä on palikoita jotka liikkuu sinne sun tänne sellasia rautakiskoja pitkin ku niitä palikoita itse liikuttelee :D

Vauvapulkalla sitten eilen käytiin ulkoilemassa moneen otteeseen ja se on ihan huippu juttu Pyryn mielestä! :) Siitä näkee maailman uusin silmin!

Ja sitten taas vähän flunssasta!
Nyt on viikon mennyt antibiootit pojalla ja flunssa selvästi parantunut! JIPPII! Ei tarvi kokoajan olla nenäimuri kädessä niistämässä Pyytä! Voitte vaan kuvitella kuinka tyytyväinen olen että suostuin ne aloittamaan. :)  Kun ei hirveän helpolla viittisi antibiootteja kuitenkaan käyttää.

Nyt ollaan jo hetken aikaa annettu Pyrylle maitotuotteita! Huh, ei oireita, tai no , ehkä muutama pieru tullu enempi :D
Eli ei varmastikkaan punaiset ja kuivat posket johtuneet maitotuotteista, koska eivät ole pahentuneet vaikka niitä olen antanut, ehkä hieman jopa helpottaneet, osin rasvauksen ansioista.
Tänäänkin annoin jo maidonkorvikkeen sekaan aamusta normi maitoa, välipalana vielä viiliä. Katsotaan tuleeko mitään! Jos ei, niin huomenna maitomäärää taas nostamaan. Seuraillaan siis tilannetta.

Uusivuosikin lähestyy, eikä meillä ole mitään suunnitelmia. Taitaa mennä siis toinenki uusivuosi kotona. Eipä tuo menoa haittaa :)
Kohta se onkin sitten vuosi 2013, joka tuo paljon uusia juttuja
elämään. Kesää ootan jo niin kovin, silloin tuokin toimenpide on jo ehkä historiaa.Tässä eiliseltä ensimmäiseltä pulkkareissulta kuvaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)