keskiviikko 5. joulukuuta 2012

voihan silmät!

Pyryllä kun on sitä kyynelkanava ahtaumaa ni taas punoittaa toinen silmä :/ en jaksais enää tapella noitten antibioottitippojen kanssa ku jätkä raivoaa aina hirveästi ku niitä laitetaan, ei tykkää yhtään, enkä kyllä minäkään! tulis nyt äkkiä se silmäpoli aika ni päätettäis mitä niille silmille tehään ja milloin! Ei viitti uloskaan lähtä ku ne niin vuotaa ja muutenkin ku neljäs viikko lähti tuon yskän ja flunssan kanssa käyntii. Vähän vaan välillä raastaa hermoja tuo jatkuva sairastelu :/ Valitusta kerrakseen tää kirjoitus :D
Mutta tänään on muuten kuitenkin tulossa hieno päivä! Pyry menee vaarin hoiviin ja me lähdetään Iivarin kanssa viettää laatuaikaa kaupoille ;) Ikealla ainakin pitäisi käydä.
Vielä hiukan hehkutusta; toinen viikko lähti käyntiin jo hyvin nukutuissa öissä! JIPPII! Viime yönkin Pyry nukkui 22-08.15! Reipasta.
Nyt se tuossa lattialla tsuumailee tv-tasolla olevaa kukkaa et miten hän sinne pääsis, mutta kun raukka ei vielä osaa kiivetä ;) Nyt siis lähdetään tästä Pyryn kans touhuamaan ja tekemään ruokaa. Hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää kaikille! Ketkäs muuten meinaa löhötä ja kattoa linnanjuhlia?Kuvassa muuten huomaa hyvin Pyryn vuotavat silmät! tällaiset ne on ollu jo kohta 10kk :/

8 kommenttia:

 1. minä ja Joel vallataan sohva aineki mummon ja papan luonta! :)

  VastaaPoista
 2. Joonatanillaki vuotaa jatkuvasti toinen silmä ja rähmii.. tipoista ei tykkää sekään eikä oikeen muutenkaan että niitä putsailee. Inhottava vaiva, vaikka meillä ollukki "vasta" 2kk niin silti. -serkku ;)

  VastaaPoista
 3. joo noi silmät on kyllä ahistavat! on näköjään pojat tullu toisiinsa ku on nii kamalaa! luulis että jossain vaiheessa tottuis tuohon silmien puhistamiseen ja tipoittamiseen, mutta kun ei :D Rriksu kivoja hetkiä juhlien parissa ;)

  VastaaPoista
 4. Meillä oli kans ahtaat kyynelkanavat. Kerran käytettiin se tippakuuri loppuun, ei auttanu. Toistaa kertaa ei annettu sitä. Poika ens viikolla vuoden ja nyt vihdoin ja viimein se silmä on kunnossa! Sanottiinkin neuvolassa, että jos vuoteen mennessä ei oo kunnossa, niin sitten lääkärissä se avataan. Mutta monella kuulemma vuoden ikään mennessä aukeaa ittekseen.

  VastaaPoista
 5. joo mä kuulin kans et jos vuoden ikäisenä ei oo viel auennu ni sit vissii operaatiota tarvitaan :) eli parisen kuukautta jos maltan vielä vain kitkuutella ja jos sit itsestään korjaantuis ni ois huippu!

  VastaaPoista
 6. Heeippa olipa kiva ylläri löytää teidän blogi :) jäänpä seurailemaan tätä !
  En tiedä muisatko meitä (Krista ja Oliver) tai tunnistatko? Ihana pyry <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muistanpa hyvinkin! ihana että löysit tämän!mäkin ryhdyin seurailemaan sun blogia :)

   Poista
 7. Mulla on pienestä pitäen aina vuotanut silmät ja se johtuu siitä, että minulta puuttuu kyynelkanava kokonaan , sitä koitettiin joskus korjata mutta ei pystyttykkään ku se puuttu. Tsemppiä teile, suloinen poika ! :)

  VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)