perjantai 21. joulukuuta 2012

Lääkärissä

Kävin tänään poistamassa tikit kädestä. Sen jälkeen Pyryn kanssa lääkäriin pitkittyneen flunssan takia. Huuhdottiin sitten korvatkin kunnolla että sinne näkisi, mutta ei siltikään kovin hyvin kuulemma näkynyt. Pyry huusi kurkku suorana ja sen jälkeen lääkäri ilmoitti että jonkin verran näyttää punoitusta olevan korvassa, mutta voi olla myös että johtuu siitä kun Pyry itki kovasti.
No, kirjoitti sitten antibioottikuurin "välikorvantulehdukseen", jota nyt seuraavat 8pv annetaan. Sanoi että jos on bakteerin aiheuttamaa flunssaa niin flunssankin pitäisi jossain määrin sillä talttua. Toivotaan siis parasta!
Otin myös puheeksi Pyryn posket ja leuan jotka punoittaa kirkuvasti ja on kuivat. Alkoi sen jälkeen kun ollaan aloitettu totuttelu maitotuotteisiin, elikkäs muutama raejuuston palanen on mennyt ja viiliä lusikallinen. Oon niitä myös rasvaillutkin tässä välillä et jos auttais mutta ei. Lääkäri käski nyt pitää muutaman päivän tauon maitotuotteista ja kokeilla josko helpottais punoitus ja aloittaa sitten uudestaan. Jos punoitus sitten tulee takaisin niin pitää ottaa yhteyttä ja mennä allergiatesteihin. Toivottavasti mitään sellaista ei tulla toteamaan! Meinasi myös että voisi johtua kylmästä ulkoilmasta, mutta kun eihän me olla pitkiin aikoihin edes ulkoiltu kun mä oon käsipuolena niin tuo vaunujen työntely lumipenkoissa ei oikein onnistu. Eli kaiken järjen mukaan ei voi siitä johtua.
Katsotaan.
Pyry on kuulkaas nyt jo koisimassa ja kello on vasta 21! Ihanasti ihan itse nukahti sänkyynsä, sanaakaan sanomatta ;)
Eilen tilattiin Lastentarvikkeista TrippTrappin tyylinen syöttötuoli ratkaisu, tuli jo tänään! mielettömän nopeaa toimintaa! Iltapuurot syötiin siinä, mutta eihän tuo minimies siinä oikein meinaa istualteen pysyä  kun ei sitä muutenkaan vielä hallitse, harjoitus tehköön mestarin!
Nyt lähden ukkoseni kanssa pelaamaan junapeliä ja ottamaan muutaman viinilasillisen hienon päivän päätteeksi!
Huomenna ajan miehet pois kotoa ja teen joulusiivoukset! Oikein odotan sitä puunaamista :D
Sen jälkeen voisinki sitten tulla tänne laittelemaan menneen viikon tapahtumia kuvien muodossa ja kertoilemaan lisää tapahtumia! Kuitti.

1 kommentti:

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)