keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Äidin omaloma kotikaupunkiin.

Juuri päätin että aion jättää äitiyden hetkeksi taakse ja häippästä kotikaupunkiini kokkolaan tapaamaan pikaisesti rakkaita vanhempia ja niitä ystäviä ketkä kerkeevät vikkelien jalkojeni perään! :) Tää tulee ehkä tarpeeseen, jos tulee! Mitenkäs mie meinaan pärjätä ilman näitä rakkaita jotka tänne jäävät aivan oman onnensa nojaan? Ehkä minä pärjään. Nuo pärjäävät varmasti.
Piti kyllä koko sakki lähteä mutta kun nuo halpapaikat olivat niii VR:ltä taas loppu että se ei onnistu. Joskos sitten pääsiäisenä?

Pyryllä oli tällä viikolla 1v neuvola; 8570g ja 70,5cm! Ei oltu ihan painonnousuun tyytyväisiä, mutta ei siitä huolestunutkaan, koska tietävät että P kun on kova oksentelemaan.
Aloitettiin viikko sitten cavisgon ja huomattavasti oksentelu vähentelyt. :) Joskos se tästä pikku pulliainen alkais kasvattamaan rasvakerrostaan ;)
Sai myös 3 piikkiä, josta MPR rokotteesta ois viikon päästä odotettavissa lämmönnousua. Niistä kahdesta vanhasta rokotteesta lämpö jo nousi seuraavaksi yöksi, ehkä johtunee siitä, tai sit siitä että Pyrylle sitten kuukauteen ilmestyi flunssa. Ois saanu mielestäni olla tulematta.

Pyry on oppinut vilkuttelemaan, vilkuttelee itseensä päin ja sehän on juuri erittäin hauskaa! Ihana!
Istuminenkin sujuu jo paljon paremmin kuin koskaan, itse asennosta ei pääse kuitenkaan alas eikä siihen itse kykene vielä nousemaan.
Hampaita P on päättänyt olla kasvattamatta ollenkaan. Tekareistakin olemme kerkeneet moneen otteeseen vitsailemaan ;)
Peruutusvaihe on edelleen päällä. Eli matkat taittuu aina taaksepäin, kova halu ois eteäpäin mutta ei ei ei, ei vielä :) Mehän pääsemme näin helpommalla, ehkä.

Huomenna menen ottamaan tatuoinnin käteen, Pyrystä. Laittelen sitten kuvaa mitä siihen sitten ikinä aikaiseksi saadaan väsättyä.

Tänään kävi ystävä, hänen veljen poika ja ystävän koiruli kylässä. Ai että tuo Pyry silmin nähden nautti sekä lapsen että koiran seurasta. Koiraa ehkä vähän pelkäsi, mutta poikaa halasi <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)