torstai 28. helmikuuta 2013

Ikuistettu nimi.Nyt on Pyry tatuoituna oikeaan käteeni korumaisen kauniilla kirjoituksella sydämineen. Siitä tuli just sitä mitä halusinkin! Joskus jos lisää lapsia tulee niin on ihana siihen jatkaa muita nimiä! 
Kävin siis helsINK nimisessä liikkeessä ja tämä operaatio kuvattiin, se tulee uuteen tatuointi ohjelmaan TV5 joka alkaa huhtikuussa tulemaan ulos. Tatuoija, Sini, "sukulaiseni" (I:n serkku) väsäsi tämän hienon tekeleen! 
Pääsinpäs myös siinä ovelasti mainostamaan blogiani, joskos saisin sitä kautta lisää lukijoita ;)


Aamulla oli fysio/puh. terapeuttien aika sofianlehdossa. Hirveästi kehuivat Pyryn kehitystä, mitä on ihan muutamassa viikossa tapahtunut. Istuu pitkän pitkiä aikoja, katsoo tarkasti kun käsillä viitotaan ja puhetta kuuntelee tarkasti. Nyt pitäisi auttaa P:tä pääsemään ryömimään eteenpäin tai konttaamaan. Kävelyä ei kannata edes yrittää, jos yrittää ni kenkien kanssa, koska P varvastelee.


Näiden sessioiden jälkeen kävin nopeasti piipahtamassa kaupoissa ja löysin unelma laukun! Hintakin oli vain huimat 15e (ovh 50e) , kiitos Sini kauppa vinkistä! Mä oon niin kauan etsinyt vihreää laukkua ja nyt löysin sen.

Nyt on Pyry haettu vaarin hoivista, työnnetty matkarattaat sohjossa kilometrin verran kotia ja laitettu parvekkeelle poju nukkuu. Ihana oma aika vain siis jatkui. Nyt lepuutan koipia sohvalla ja odottelen P:n heräämistä ihanasta auringon paisteesta!

Ihana päivä joka tavalla. Kiitos.


3 kommenttia:

  1. Aivan ihana laukku! Mistä bongasit?
    Niin eikä tatuoinnissakaan vikaa ole :) saispa itsekin aikaseks mentyä!

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)