sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pyry 1v

Tänään tuli se maaginen 1v  täyteen meidän erityisen ihanan lapsen syntymästä!
24.2.2012 Kello 12.33 Pyry näki päivänvalon. Itse näin Pyryn klo21 illalla ekan kerran kunnolla, mutta vain muutamien sekuntien ajan kun olo oli erittäin heikohko niin "kauhean" synnytyskokemuksen jälkeen.
Oli se niin uskomatonta aikaa

Tämä näky se oli vuosi sitten <3 Niin pieni ja
hento ihmisenalku. Otus.
Ensikertaa äiti sai rakkaansa syliin. Ikää oli hurjat
n.24tuntia!


Syntymäpäivää on nyt juhlittu kahden päivän ajan. Sen tuntee luissa ja ytimissä asti! Hirmu hieno viikonloppu mutta on veto veks juhlapojulta kuin myös isältä ja äitiltä! Juhlioita kävi yhteensä 40! Vilinää ja vilskettä siis riitti!

Pyry kasvoi heti silmissä vuoden ikäiseksi! :') Iso pieni herra! Niin valloittava nuori poika kun voi olla!
Mitä minä tein niin oikein että sain tuon paketin omaksi?  Tuosta pienestä 42cm:stä nyytistä kasvanut jo n.70cm:n pituiseksi! Vaatekoosta 42 kokoon 74! 1930 grammasta noin 9kiloon! Näihinkin lukemiin saadaan huomenna neuvolassa tarkkoja mittoja!


Juhlijan hienon hieno puku!

Ja tässä lahjojen sisältöä!


Tästä  on hyvä lähteä hakemaan itsellekin unta, Pyry nukkuu jo. Ensiviikoksi luvattu aurinkoa joka päivälle!Toivottavasti pitää paikkansa niin on hyvä mieli aloittaa taas nutrilett-dieettaus ja jatkuva ulkoilu lämmittävän auringon alla. AdiOS!

5 kommenttia:

 1. Suuret synttärionnittelut taaperolle! Meillä juhlitaan synttäreitä parin viikon päästä, ei kyllä varmaan koskaan ole vuosi mennyt näin nopeasti!

  VastaaPoista
 2. Onnea :) meillä on juhlat eessä 2kk myöhemmin ku teillä 21. päivä myöskin :)

  VastaaPoista
 3. Onnenrutistus ihanalle Pyrylle ♥Sekä tietysti äitille ja isälle..Liikuttava kertomus sulla tuossa oli vuoden takaisesta ajasta. .minäkin sain silloin pikkuisen-Pyryliinin syliini ihan tuoreeltaan..sitä en unohda ♥ terv.~uskollinen blogin lukija~

  VastaaPoista
 4. Onnea Pyry!!! Ihana postaus <3

  VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)