keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ei

Ei, eli kieltosana on ensimmäinen sana mikä on mennyt perille nyt ehkä muutaman päivän ajan . Ainakin sillä tavoin ensimmäinen että Pyry siihen oikein reagoi. Tänään kun kielsin Pyryä, niin suu meni mutruun ja tuli itku. Hetken kuluttua vielä kokeili että jos tekee samoin, niin tuleeko taas kielto. Kun tuli kielto, ni vastauksena P ärjyi äitille takas ;) 

Tänään oli mulla hammaslääkäri. Selvisin hengissä! Oli sosiaalitoimistosta hankittu hoitaja Pyrylle (joka saadaa nyt tietyn verran kuukaudessa pyytää ilmaiseksi 2014 jouluun asti! Jipii!) Pääsen ehkä joku päivä uimaanki ;) heillä meni Pyryn kans oikein hienosti!
Ensi viikolla kun mun polvea operoidaan niin saan sieltä välillä apurin kotiin kun I on töissä ja mulla ei hoitajia joka päivälle ole saatavilla. Ei tarvitse siis enää sitä jännätä et mitä ja kuka tulee Pyryä kantamaan ja ulkoiluttaa kun minä kävelen kepeillä.
Ihanaa.

Tänä aamuna Pyryn kanssa haravoitiin piha ja Pyry pääsi tutustumaan ekaa kertaa kukkiin ja nurmikkoon. Oli melko tyytyväinen :)
Lopuksi vielä minun ihanasta puppe lemmikistä kuvia ;)

8 kommenttia:

 1. Hän on niin suloinen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana poika teillä! :) Oikea päivänsäde <3

  VastaaPoista
 3. Suloinen pieni poika!:) Lapsi on aina ihan yhtä rakas, oli hän terve tai ei. Meillä poika 1,8 kk, ja autismi epäily. Pian menemme toiseen kuulotutkimukseen ja heti kun saadaan lähete, neurologille jatkotutkimuksiin.

  VastaaPoista
 4. Päädyin blogiisi 875-grammaa ryhmästä jonne olit käynyt tämän linkittämässä. Ja nyt täällä kyyneleet silmissä luen tätä, onnenkyyneleet siis. Poikanne on NIIN suloinen ja kirjoitat niin ihanasti <3 Minulla on downsisko, pikkusisko, vaikka jo niin iso onkin, 17 vuotta. Haki nyt jatko-opiskelupaikkaa ja jännät ajat ovat edessä kun hän muuttaa syksyllä pois vanhempieni luota. Asun itse siskosta ja vnhemmistani kaukana ja ikävä on joskus todella kova, sillä en keneltäkään, koskaan ole saanut niin vilpittömiä rakkauden ja välittämisen osoituksia kuin tältä siskoltani.
  Enkä voi kuin tuijottaa teidän sydämetsulattavan suloista Pyryä. Nuo siniset silmät, tuo hymy ja tuo olemus. Olette niin rikkaita kun teillä on Hänet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti kirjoitettu! Terveisiä sun siskolle! :) aivan mahtavasti sanottu tuo että ollaan rikkaita! Sitäpä juuri ollaan! Oon todella ylpeä Pyrystä! Annan kaikkien ihmetellä ja katsella Pyryä, on hän niin ihana!

   Poista

Jätä rohkeasti kommenttisi. Se lämmittää mieltäni :)